TNF Preview: Miami Dolphins @ Buffalo Bills

Door

In de meeste divisies zijn de divisional games in de tweede seizoenshelft geprogrammeerd en dat is dus ook het geval in de AFC East, de divisie waarin de Buffalo Bills en de Miami Dolphins beiden uitkomen. Voor de Dolphins is deze wedstrijd een uitgelezen mogelijkheid om de 37-3 oorwassing van vorige week in eigen huis tegen de Tennessee Titans te vergeten. De Bills verloren vorige speelronde weliswaar ook, maar een 37-31 nederlaag uit bij de New England Patriots is geen resultaat om je voor te schamen.

Buffalo Bills
De Buffalo Bills proberen een einde te maken aan een three game losing streak. De afgelopen weken waren zowel de Tennessee Titans als de Houston Texans te sterk voor de Bills. Vorige week leek de formatie uit Buffalo dicht bij een stunt op bezoek bij de New England Patriots, maar met nog dertig seconden op de klok en een 37-31 achterstand gooide quarterback Ryan Fitzpatrick een interception in de Patriots’ endzone.

Vanavond zullen de Bills running back Fred Jackson moeten missen, deze liep vorige week een hersenschudding op en zal een weekje rust moeten houden. Terreinwinst over de grond zal dus moeten komen van C.J. Spiller.

Miami Dolphins
Het ontbreken van Jackson aan Bills’ zijde komt de Miami Dolphins goed uit. De laatste weken hebben de Fins problemen om de run van de tegenstander aan banden te leggen, waar dat vroeg in het seizoen juist een van de sterke punten van het team uit Florida was.

Miami’s rookie quarterback gooide vorige week tegen de Titans maar liefst drie intercepties en zal vanavond willen laten zien dat dat een incident was. Ook running back Reggie Bush zal zich opnieuw willen bewijzen na zijn wanvertoning (21 yards, 1 fumble) vorige week. De Bills zijn op papier een welkome tegenstander. Gemiddeld laat Buffalo 410 yards en bijna 32 punten per wedstrijd toe.

Lucky Len, door Lennart Beishuizen

Miami Dolphins (-1) @ Buffalo Bills (+1)
De Fins speelden goed de afgelopen weken, maar werden zondag te kakken gezet. De Bills daarentegen weten maar niet te winnen, maar spelen wel goed. Ik ga voor de Bills, thuis. Bills +1

Ook leuk om te lezen