Stoudemire rekent op rentree in tweede ronde

Door

Oklahoma City Thunder v New York Knicks

Zijn laatste wedstrijd dateert alweer van 7 maart tegen Oklahoma City Thunder, maar een terugkeer voor Amare Stoudemire hangt in de lucht. De power forward van de New York Knicks zal in een mogelijke tweede ronde zijn opwachting maken. Door een slepende knieblessure kwam Stoudemire dit seizoen pas 29 keer in actie.

“De rehabilitatie verloopt tot nu toe goed. Als alles volgens schema blijft, dan wil ik zo snel mogelijk spelen”, liet Stoudemire weten. Een terugkeer tegen de Celtics is nog te vroeg, maar coach Woodson zal een fitte Stoudemire laten spelen in de volgende ronde. “Als hij fit genoeg is om te spelen zal hij minuten gaan maken. Ik verwacht dan ook een gretige Stoudemire vanaf de bank, zoals hij dat ook deed voor zijn blessure in maart”, aldus Mike Woodson.

In zijn 29 optredens vanaf de bank was Stoudemire redelijk efficiënt met gemiddeld 14 punten per wedstrijd. De New York Knicks missen zijn afwezigheid vooralsnog niet. In de eerste ronde van de play-offs staan ze met 2-0 voor tegen de Boston Celtics.

Ook leuk om te lezen