‘Stone Cold’ bij WrestleMania 30?

Door

Battle Of The Billionaires Announce Details Of Wrestlemania 23‘Stone Cold’ Steve Austin heeft in een interview op SiriusXM Radio gezegd dat hij lichamelijk fit genoeg is om tijdens WrestleMania 30 (april 2014) terug te keren in de ring. De WWE Hall of Famer heeft hierover echter nog geen contact gehad met WWE. 

“Als ik besluit in actie te komen tijdens WrestleMania 30 wil ik mijzelf twee tot vier maanden volledig focussen op WrestleMania, dan veeg ik mijn andere projecten van tafel. Als ik het doe, doe ik het op de ‘Stone Cold’ Steve Austin manier, dan geef ik 120 procent.” aldus Austin.

De ‘Texas Rattlesnake’ vertelde verder dat, als WWE zaken wil doen, het een ingewikkeld en langdurig proces zal zijn om alle puzzelstukjes op de juiste plaats te laten vallen.

Over een mogelijke tegenstander heeft ‘Stone Cold’ zich nog niet uitgelaten. Voormalig WWE Champion CM Punk is de meest voor de hand liggende naam, Punk is al geruime tijd aan het lobbyen voor een match tussen de ‘Straight Edge Superstar’ en de bier drinkende, middelvinger opstekende ‘Texas Redneck’.

De laatste officiële match van ‘Stone Cold’ Steve Austin vond plaats op 30 maart 2003, hij incasseerde tijdens WrestleMania 19 een nederlaag tegen The Rock.

WrestleMania 30 vindt plaats op zondag 6 april 2014 in de in de Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen