SportAmerika Magazine No. 5

Door

0514cover600

Zijn jullie allemaal klaar voor de Super Bowl? Wij bij #SportAm in ieder geval wel. Al was ’t alleen al vanwege deze meer dan complete voorbeschouwing in het vijfde issue van SportAmerika Magazine: met protretten van de kleine mannen Russell Wilson en Wes Welker, een karrevracht aan feiten & cijfers, een head-to-head matchup-vergelijking, de difference makers aan beide kanten, de Upside van Seattle’s Paul Allen, en Denver’s John Elway die tot op het bot wordt Ontleed. Verder: een duik in de geschiedenisboeken op zoek naar de beste scorers in de NBA, een recensie van Collision Low Crossers, en een niet te missen column van Jeroen Elshoff. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ (OF OP HET PLAATJE) OM SPORTAMERIKA MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika The Magazine klik je hier.

SportAmerika Magazine Nr 6 verschijnt volgende week.

0ipad0514

 

6 Reacties
  1. In het artikel over Russell Wilson (heerlijk om te lezen trouwens) staat een foutje. Pete Carroll is wel 62, maar niet de oudste coach in de NFL. Dat is Tom Coughlin (Giants). Hij is 67.

  2. RJ 9 jaar ago

    Waar kan ik mij abonneren op dit magazine? Beste blad van Nederland!

  3. Daan 9 jaar ago

    De voorspelling in de column van Paul Klomp was behoorlijk accuraat. “The Seahawks spelen in een andere versnelling…” Well done

  4. Darch 9 jaar ago

    Je zou bijna denken dat Paul dit seizoen stiekem wedstrijden heeft zitten kijken.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen