SportAmerika Magazine No 22

Door

2214cover600

We naderen zo zoetjes aan de grand finale van zowel de Stanley Cup- als NBA-playoffs. In basketballand belandden de Indiana Pacers op de plek waar ze voor het seizoen zo vurig hoopten te zijn. Maar voor het zover was… In het 22ste issue van SportAmerika Magazine uitgebreid aandacht voor de roller coaster die leidde naar de East Final (met thuisvoordeel, tegen de Heat) van de Pacers. Verder: een diepgravend verhaal van de hand van Seb Visser over de epidemie die dit seizoen in de Major League waart. En: we blikken nog een keertje terug op de NFL draft, om te onderzoeken wie nu de werkelijke winnaars waren. Voorts: de Upside van Chris Andersen, Jonathan Quick die tot op het bot wordt Ontleed, een recensie van Monsters – The 1985 Chicago Bears and the Wild Heart of Football, en een niet te missen column van Gijsbregt Brouwer. Zoals altijd weer geheel GRATIS! Veel leesplezier.

Wil je een e-mail ontvangen als er een nieuw magazine is? Meld je hier aan!

KLIK OP CLICK TO READ (OF OP HET PLAATJE) OM SPORTAMERIKA MAGAZINE TE LEZEN:

Voor voorgaande nummers van Sport Amerika Magazine klik je hier.

SportAmerika Magazine Nr 23 verschijnt volgende week.

0ipad2214

 

NOTA BENE: BEN JIJ EEN ANDROID- OF TABLET-GEBRUIKER? HAAL DAN DE GRATIS ISSUU-APP IN DE APP-STORE, ZOEK OP ‘SPORTAMERIKA’, ADD SPORTAMERIKA AAN JE STACK, EN LEES SPORTAMERIKA MAGAZINE IEDERE WEEK ALS EERSTE! ENJOY!

 

1 Reactie
  1. Bob Rooze 9 jaar ago

    Ik wil graag reageren op het artikel van de toename van Tommy John operaties.
    Volgens mij heeft het niets te maken met honkbal maar met alle tablets/mobiele telefoons ed. De elleboog wordt veel meer belast dan pakweg 5 jaar geleden. Deze combinatie van de nieuwe technologie en pitchen is denk ik dodelijk voor de elleboog.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen