UPDATE: SportAmerika Fantasy Basketball

Door

 

UPDATE: Inmiddels zit de eerste Fantasy League vol! Aanmelden voor de tweede league kan nu nog. Als je een mail hebt gestuurd, maar je bent nog niet ingedeeld: het komt allemaal goed! Als je al in de eerste league bent ingedeeld en je wilt nòg een keer meedoen: stuur dan opnieuw een mailtje.

Let wel: degenen die nog niet zijn ingedeeld gaan voor. De grootte van de league heb ik nog niet bepaald. Het kan ook zijn dat er nog een derde komt, en een vierde als dat nodig is. De drafttijd voor de tweede league zal donderdagavond om 20.15 zijn. Dus een dag eerder dan die van de eerste league. In deze league is plaats voor tien teams. Minder hard core dan de 16-team league dus.

Het NBA-seizoen staat weer op het punt van beginnen. Niet alleen belangrijk voor de ‘echte’ teams, maar ook voor de enthousiaste fantasy spelers. Vandaar dat we hierbij de eerste jaarlijkse SportAmerika Fantasy Basketball-league hebben opgericht!

Het is een 16-team Head to Head League op Yahoo.com. Wil je meedoen? Dat kan! Geef je op door een mailtje te sturen naar: sportamerikafantasy@gmail.com met in het onderwerp ‘Basketball’. Zet in de mail wat je Fantasy/NBA ervaring is, dan kunnen we daar bij eventuele meerdere leagues op inspelen. We gebruiken jouw e-mailadres om je aan te melden. Een registratie bij Yahoo Sports is nodig, echter hoef je niet bang te zijn voor spam. Je krijgt wel mails van de League, maar dat kan je uitzetten als je jouw team aanmaakt.

We vullen om te beginnen deze league en zullen bij veel belangstelling nog een league openen. Mensen die in meerdere leagues willen kunnen dat laten weten.

Om de boel leuk te houden is het de bedoeling dat iedereen actief meedoet. Te beginnen is het handig als je bij de live-draft aanwezig kunt zijn. Die staat voor vrijdagavond om 20.15 gepland. Daarnaast is er de mogelijkheid om dagelijks spelers te adden en te droppen en elke week je lineup in te stellen. Doe dat ook. Bij verwaarlozing van je team loop je het risico om uit de league gezet te worden. Weet dus waaraan je begint.

Wat heb je nodig om mee te doen? Een beetje verstand van de NBA is nooit weg, een beetje verstand van Fantasy Basketball ook niet. Laat je daar echter niet door afschrikken. Eens moet de eerste keer zijn, en waarom niet met je vrienden bij Sport Amerika?

Mail naar: sportamerikafantasy@gmail.com, onderwerp ‘Basketball’, in de mail je Fantasy-ervaring en/of hoe lang je de NBA al volgt.

 

 

Ook leuk om te lezen