Sport Amerika Quiz – Week 2

Door

How time flies: de SportAmerika Quiz, week 2 al weer.

Het principe is opnieuw uiterst eenvoudig. Een kind kan de was doen. Je ziet hieronder foto’s van tien atleten. En niet zomaar atleten. Nee, stuk voor stuk Hall of Famers in hun tak van sport. Nou ja, bijna dan. Maar die twee worden – als ze straks klaar zijn – op zeker naar binnen gestemd, en die tiende vindt van zichzelf dat-ie er absoluut inhoort. En wat niet is kan tenslotte nog komen… Anyway, tien atleten dus. En hun namen willen we alle tien van jullie horen.

Maar daarmee zijn we er nog niet. In de namen van die tien atleten zit bovendien nog de naam van een andere (toekomstige) Hall of Famer verborgen. En ook die willen we horen!

Weet je alle elf antwoorden, of ben je tevreden met wat je hebt, stuur ze dan in een mailtje naar quiz@sportamerika.nl.

De puntentelling gaat als volgt. Voor iedere goed geraden sporter krijg je een (1) punt. Wie ook de elfde topsporter weet uit te vogelen, krijgt nog eens extra tien (10) punten. Dat zijn dus twintig (20) punten in totaal. Je hebt alle tijd van de wereld: inzenden kan tot en met woensdag 20 juli, terwijl we de quiz op maandag 18 juli nog eens zullen plaatsen, wellicht vergezeld een of twee hints – indien nodig. Maar let wel: de snelle inzenders zullen nog eens extra worden beloond. De eerst vijf deelnemers met alle elf antwoorden goed, krijgen nog eens een bonus van respectievelijk 5, 4, 3, 2 en 1 punten.

Aan het einde van de rit staan er voor de top 3 een paar leuke prijzen te wachten. Zo ligt er voor de overall winnaar na tien weken een Season Pass voor NBA.com klaar. Echter, iedere ronde staat ook nog eens op zichzelf. Ook voor de tien weekwinnaars hebben we een fraaie prijs in petto.

De oplossing van iedere ronde, vergezeld van de weekuitslag en de totaalstand, zal op donderdag worden gepubliceerd.

Veel plezier!

 

 

NOGMAALS: MAIL JE ELF OPLOSSINGEN NAAR QUIZ@SPORTAMERIKA.NL.

 

Ook leuk om te lezen