Sport Amerika presenteert: Gijsbregt Brouwer

Door

Het Sport Amerika magazine wordt uitgebreid met twee nieuwe columnisten, waar wij erg blij mee zijn. Vandaag presenteren wij in een kort vraaggesprek de eerste: Gijsbregt Brouwer.

Sport Amerika: Gijsbregt Brouwer, welkom bij de club! Vanaf komende woensdag ben jij de nieuwe columnist in ons magazine. Waar houd jij je zoal mee bezig in het dagelijks leven?
Gijsbregt Brouwer: Ik ben sport trendwatcher en digtal sportmarketeer. Ik help sporters, sportmerken en sponsors met het vertellen van hun verhaal, vaak online.

SA: Wat is je binding met Amerikaanse sporten?
GB: Ik kom van jongs af aan in de VS. De laatste vijf jaar woont mijn broer in NYC, dus ben ik er geregeld. Amerikaanse sporten kan je pas echt waarderen als je ze ervaart, het liefst in het stadion maar ook via de digitale kanalen die ik zo lief heb. Daarnaast is de Amerikaanse commerciële en technologische beleving van sport ongeëvenaard en daarmee een voortdurende inspiratiebron voor mij.

SA: Welke invalshoek zullen jouw columns voor Sport Amerika?
GB: Je raadt het al… Technologie, innovatie, digitale media en nieuwe (commerciële) concepten.

SA: Tipje van de sluier voor je eerste column?
GB: Empire State of mind.

Gijsbregt’s eerste column lees je morgen in een fonkelnieuw magazine.

Volgende week presenteren wij onze andere nieuwe columnist, waardoor het team van columnisten voor het Sport Amerika The Magazine op vier mensen uitkomt. De columns van onze andere columnisten Jeroen Elshoff en Leander Schaerlaeckens kan je gewoon rustig rustig teruglezen op de site.

Ook leuk om te lezen