Sabean is geruchten over Reyes beu

Door

San Francisco Giants general manager Brian Sabean wilde geen commentaar geven op een bericht dat uitkwam dat de Giants een interne discussie zouden hebben over het aantrekken van Jose Reyes, shortstop van de New York Mets.

,,Daar kan ik niet op antwoorden. Eerlijk, ik heb niet meer gepraat met Sandy Alderson sinds januari. Ik heb met niemand van de Mets gepraat dus ik weet verdomme niet waar dit idee vandaan komt,” zei een boze Sabean.

,,Het is zo typisch in de wereld van vandaag, we spelen in New York en onze shortstop speelt niet zo goed en Jose Reyes zal een free agent zijn. Verbind de puntjes, dus is er niets om over te praten. Praat maar met de clown van CBS of wie ook maar die dit bericht heeft gebracht.”

Ze hebben weliswaar nood aan een nieuwe shortstop. Derde honkman Pablo Sandoval is zeven weken uit door een operatie aan zijn hand en Tejada is verhuisd van shortstop naar derde honk. Fontenot speelt nu shortstop.

De Mets hebben geldproblemen, mede door de oplichtingszaak rond Bernard Madoff Ponzi. De eigenaars van de Mets proberen een deel van het team te verkopen om het kapitaal te doen stijgen. Sterspelers als Reyes, David Wright en Carlos Beltran kunnen dus zeker verkocht worden voor de trade deadline.

De laatste winnaar van de World Series staan 14-15 en vier wedstrijden achter op de Colorado Rockies in de NL West. Ze zijn 27e in de MLB in runs scored en 23e in gestolen honken. De Mets staan laatste in de NL East, 7 ½ wedstrijden achter op de Philadelphia Phillies.

Foto: tonysports.files.wordpress.com

 

Ook leuk om te lezen