Raymond Felton opgepakt voor verboden wapenbezit

Door

New York Knicks v Boston Celtics - Game Four
Alsof het al niet beroerder kon voor de New York Knicks is afgelopen nacht (na de verloren wedstrijd tegen de Dallas Mavericks) startende point guard Raymond Felton opgepakt. Hij zou naar verluidt een geweer op zijn vrouw hebben gericht, die na negentien maanden van hem wil scheiden.

Zijn vrouw Ariana Raymondo-Felton vroeg onlangs de scheiding aan en wellicht zijn de stoppen bij Felton doorgeslagen. Toen de politie arriveerde werd hij meteen afgevoerd naar het politiebureau. Hij is meteen aangeklaagd voor wapenbezit.

Schaarste aan point guards
De vraag is wanneer Felton weer vrijkomt. Het komt op een ongelukkig moment voor de Knicks. Gisteren namen ze afscheid van point guard Beno Udrih. Pablo Prigioni zal de logische vervanger van Felton zijn, die dit jaar vooral geblesseerd was.

Bad boys in de NBA
Felton is zeker niet de eerste NBA-speler die met dit strafbare feit in aanraking komt. Gilbert Arenas en Javaris Crittenton maakten het in januari 2010 wel erg bont. De Washington Wizards-spelers vochten een akkefietje in de kleedkamer uit door met geladen wapens naar elkaar te wijzen. Arenas werd voor de rest van het seizoen geschorst en Crittenton mocht vertrekken. Crittenton werd vorig jaar nog beschuldigd van moord en onlangs wederom opgepakt met een recordhoeveelheid cocaïne. Je hebt altijd baas boven baas in de NBA.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen