Preview: WWE Fastlane

Door

a20150126_EP_LIGHT_fastlane-matches-HP_RomanBryann
Zondag is het zover: de allereerste Fastlane pay-per-view van WWE zal gaan plaatsvinden in het FedExForum in Memphis, Tennessee. Voorgaande jaren was de laatste grote show vóór WrestleMania traditiegetrouw Elimination Chamber, maar dit jaar maakte deze plaats voor een geheel nieuwe show.

WWE zal tijdens Fastlane de spanning in aanloop naar WrestleMania 31 goed opbouwen, tenminste, als we de kreet: ‘A Fastlane to WrestleMania’ mogen geloven. WWE Fastlane is voor nieuwe subscribers gratis te zien op het WWE Network!

Voordat we naar de matchcard gaan kijken een paar opvallende zaken. Zo missen zowel Seth Rollins als Dolph Ziggler in het programmaboekje. Mr. Money in the Bank én The Show Off kunnen beide dus voor verrassingen gaan zorgen. * Ook zal The Miz niemand minder dan Paul Heyman ontvangen tijdens een speciale Fastlane editie van MizTV. Wat Heyman precies gaat vertellen is nog onduidelijk, maar dit zal hoe dan ook interessant zijn om te horen.

20141204_FantasyWarfare_LIGHT_C
Daarnaast staat er een verbale confrontatie tussen Triple H en Sting op de planning. Sinds de WCW legende Sting bij WWE debuteerde heeft hij zijn pijlen gericht op Triple H. De twee zijn op weg naar een match tijdens WrestleMania 31, welke hoogstwaarschijnlijk een spektakel zal gaan worden. Triple H lijkt het behoorlijk benauwd te krijgen van de psychische mindgames die Sting met hem speelt. Wat er aanstaande zondag staat te gebeuren is nog onduidelijk, maar één ding is zeker: we krijgen Sting te zien! En dat is al reden genoeg om te kijken! Dan nu de andere redenen:

Daniel Bryan vs. Roman Reigns
Winner gets Brock Lesnar at WrestleMania Match
Roman Reigns zet zijn WWE World Heavyweight Championship Match tijdens WrestleMania op het spel in deze match tegen Daniel Bryan. Gezien het feit dat Daniel Bryan nooit officieel zijn WWE World Heavyweight Championship Rematch heeft gekregen (nadat hij zijn titel moest inleveren i.v.m. een nekoperatie) maakt hij via deze weg nog een keer kans op de titel. Wordt het een ‘spear’ van Reigns of zal de Yes! chant van het publiek Bryan naar de overwinning helpen? De winnaar van deze match headlined tijdens WrestleMania tegenover ‘The Beast Incarnate’ Brock Lesnar. And that’s one tough cookie.
– Mijn voorspelling: Daniel Bryan

Rusev (c) vs. John Cena
United States Championship Match
20150126_EP_LIGHT_fastlane-matches-HP_rusevcena
Dat de Russische Rusev de United States Champion is, is natuurlijk volkomen onbegrijpelijk. John Cena ziet dat graag veranderen, wat natuurlijk weer volkomen begrijpelijk is. De spanning tussen de heren loopt hoog op en afgelopen Raw zagen we hoe Cena de ‘Super Athlete’ Rusev een lesje leerde. Maar of dit zich zondag herhaalt is nog maar de vraag.
– Mijn voorspelling: Hate to say it… Rusev

Bad News Barrett (c) vs. Dean Ambrose
Intercontinental Championship Match
Nu Bad News Barrett de IC titel in handen heeft, wil Dean Ambrose niets liever dan deze van hem afnemen. Zal Dean Ambrose kennis gaan maken met ‘The Bull Hammer Elbow’ van Bad News Barrett of zal ‘The Lunatic Fringe’ ervandoor gaan met de overwinning? We zullen het zien…
– Mijn voorspelling: Bad News Barrett

The Usos (c) vs. Cesaro & Tyson Kidd
Tag Team Championship Match
20150126_EP_LIGHT_fastlane-matches-HP_tag
De afgelopen tijd lijkt er een nieuw tag-team herrezen: Cesaro en Tyson Kidd. Ik zie persoonlijk veel potentie in beide heren en denk dat ze het ver kunnen schoppen als team. De eerste halte lijkt het behalen van het tag-team goud. Daarvoor moeten ze wel de regerende champions Jimmy en Jey Uso verslaan. De zoons van soon-to-be Hall of Famer Rikishi zullen echter alles op alles zetten om Cesaro en Tyson Kidd zonder titels naar huis te sturen.
– Mijn voorspelling: Cesaro & Tyson Kidd

Goldust vs. Stardust
Naast The Usos zal er nog een stel broers hun opwachting maken tijdens WWE Fastlane. In tegenstelling tot The Usos worstelen deze broers niet samen, maar juist tégen elkaar. De spanning tussen de Dust Brothers liep de laatste weken namelijk zo hoog op dat het nu zijn kookpunt heeft bereikt.
– Mijn voorspelling: Stardust

Nikki Bella (c) vs. Paige
Divas Championship Match
20150126_EP_LIGHT_fastlane-matches-HP_Divas
Nikki Bella zal tijdens WWE Fastlane haar Divas Championship Title verdedigen tegen de Engelse Paige. Paige wist de WWE Universe vorig jaar op de dag na WrestleMania 30 te verrassen door de titel te winnen, maar of dit haar in aanloop van WreslteMania 31 weer gaat lukken moet nog blijken.
– Mijn voorspelling: Nikki Bella

* UPDATE: WWE heeft bekend gemaakt dat Dolph Ziggler samen met Erick Rowan en Ryback het tijdens WWE Fastlane gaat opnemen tegen Seth Rollins, Big Show en Kane.

WWE Fastlane vindt plaats in de nacht van 22 op 23 februari om 02:00 Nederlandse tijd.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved

1 Reactie
  1. Klaas 8 jaar ago

    Haha je voorspelt precies allemaal het tegenovergestelde als wat ik hoop. Behalve dat het me niet uitmaakt welke ‘dust brother’ er wint. Jammer dat ‘stardust’ stopt.

    Dolph Ziggler samen met Erick Rowan en Ryback tegen Seth Rollins, Big Show en Kane heb ik nu wel genoeg gezien. Tijd voor nieuwe verhalen bij hun.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen