Ovechkin helpt Capitals met hattrick op weg

Door

Montreal Canadiens v Washington CapitalsDankzij een hattrick van captain Alexander Overchkin won Washington Capitals met 5-1 van New Jersey Devils. Een verrassende maar net zo belangrijke overwinning voor de Capitals. De ploeg blijft met slechts dertien punten weliswaar laatste in de Eastern Conference, maar kan uit deze knappe overwinning mogelijk wel vertrouwen putten voor de komende wedstrijden.

Top
Montréal Canadiens blijft dankzij een klinkende 3-0 zege koploper, vlak voor Pittsburgh Penguins. Tampa Bay staat knap derde. De ploeg won dankzij o.a. een goal van Steven Stamkos met 5-2 van Carolina Hurricanes. Ottawa won met 3-2 van Toronto en behaalde daarmee zijn vierde winstpartij op rij.

Flop
Bij Buffalo heeft het ontslaan van coach Lindy Ruff nog niet voor resultaat gezorgd. De ploeg verloor met 4-0 van New York Islanders, de vierde nederlaag op rij. In Philadelphia konden de Winnipeg Jets een 2-3 voorsprong na de tweede periode tegen de Flyers niet vasthouden. Dankzij goals van Flyers’ Schenn, Simmonds en Rinaldo verloren ze de wedstrijd alsnog met  5-3.

Ook leuk om te lezen