NFL Update: Manziel moet zich inhouden

Door

Texas A&M Spring Football Game

Alle aandacht die de Cleveland Browns krijgen dankzij Johnny Manziel, leidt alleen maar af. Althans, dat vindt zijn teamgenoot running back Terrance West. Met het vastleggen van Manziel hadden de Browns dat aan kunnen zien komen, maar inmiddels zijn ze alle vragen over Johnny Football meer dan zat. Ook eigenaar Jimmy Haslem, die de organisatie in 2012 overnam, ergert zich met name aan de social media activiteiten van Manziel

Manziel heeft al sinds zijn tijd bij de Texas A&M Aggies de reputatie met meer bezig te zijn dan alleen maar football. Zo dook twee weken geleden het onderstaande filmpje op. Maak kennis met de ‘Money Phone’ van Manziel (NSFW).

Dit zijn niet echt de dingen die je verwacht van een toekomstige franchise QB, maar Manziel is blijkbaar toch van plan om eraan te werken. ” Mijn teamgenoten zijn de hype zat. En ik ook. Maar ik ga voor niemand veranderen. Ik ben erg bezig met football, maar in het weekend geniet ik van mijn vrije tijd”. Het plan van Manziel is om te proberen minder door de camera’s van de pers gevangen te worden. Het is de vraag of dat gaat lukken, zeker nu Manziel denkt te starten als quarterback als de Cleveland Browns het seizoen openen tegen de Pittsburgh Steelers.

Overige headlines

* Als rookie kan je het playbook van je nieuwe team op verschillende manieren leren. Meestal gaat het om het erin stampen van de verschillende schemes, routes, blocks en zones. Quarterback Teddy Bridgewater laat dat even achterwege, maar gebruikt de game Madden NFL om het playbook van de Minnesota Vikings te leren.

* Receivers hebben allemaal hun eigen manier om af te rekenen met de verdediging van de tegenstander. Emmanuel Greene, uitkomend voor Coconut Creek High School in Florida, laat op het football camp van Al Golden (coach van de Miami Hurricanes) het volgende zien.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen