NFL Update: Hoyer start, Big Ben fit en Pete Rodriguez overleden

Door

Cleveland Browns v Cincinnati Bengals

Niet Johnny Manziel maar Brian Hoyer mag komende zondag starten voor de Cleveland Browns. Coach Mike Pettine had een paar dagen nodig om na te denken, na de dramatische vertoning van afgelopen weekend tegen de Buffalo Bills, maar kiest dus toch voor de man die al het hele seizoen start als QB.

Nadat Hoyer afgelopen weekend vervangen werd door Manziel dacht iedereen dat Johnny Football komend weekend zijn eerste start zou gaan maken in de NFL. Coach Pettine en zijn staf denken daar dus toch anders over en stellen de veteraan op tegen de Indianapolis Colts. Volgens Pettine is het een keuze die gemaakt is omdat dit het team de meeste kans op een overwinning geeft.

Hoyer maakt dit seizoen een prima indruk en staat keurig op een 7-5 record nu. De laatste vijftien kwarten loopt het echter voor geen meter en rijgt hij de fouten aaneen. Eén touchdown en zes interceptions is de score in die laatste 225 minuten, en daar maak je geen vrienden mee in Cleveland.

Rams bieden politie geen excuses aan
De politie van St Louis eiste excuses van de Rams voor het ‘hands-up’ gebaar dat vijf spelers zondag maakten. Er werd zelfs beweerd dat deze ook gemaakt waren, echter de franchise zelf ontkent dit.

De Rams kwamen met de volgende verklaring:

En namens de vijf betrokken spelers zei Jared Cook dat hij het zo weer zou doen. Dat hij zijn excuses zou kunnen maken maar dat niet wil. Ook dat er gesproken is met de coach maar deze niet had gevraagd dit niet meer te doen. Wordt vervolgd dus.

Big Ben kan spelen
De mensen in Pittsburgh kunnen met een gerust hart slapen; Ben Roethlisberger kan spelen zondag. Na een beuk in de wedstrijd tegen New Orleans was de staf van de Steelers bang dat er breuken in de hand/pols waren. De QB had zondag geen gevoel in zijn vingers maar zegt dit terug te hebben en is klaar voor zondag.

Pete Rodriquez overleden
Pete Rodriguez is op 75-jarige leeftijd overleden. Rodriguez was één van de eerste coaches met een Spaanse afkomst. Hij was coach bij de Raiders, Cardinals, Redskins, Seahawks en Jaguars en werd twee keer als special teams coach van het jaar gekozen.

Foto: Getty Images

 

 

Ook leuk om te lezen