NFL Update: DeMarco Murray beschikbaar tegen Colts

Door

at Lincoln Financial Field on December 14, 2014 in Philadelphia, Pennsylvania.

De Dallas Cowboys lijken dit weekend al weer te kunnen beschikken over DeMarco Murray. De running back, één van de uitblinkers dit seizoen bij de ploeg uit Texas, brak vorig weekend tegen de Philadelphia Eagles een bot in zijn linkerhand en moest daarvoor een operatie ondergaan.

Maar naar het zich laat aanzien, kan Murray tegen Indianapolis weer terugkeren voor de Cowboys. De back was de afgelopen week vooral bezig met het herstel en kon volgens headcoach Jason Garrett nog niet al te veel doen, maar de Cowboys zijn optimistisch. De andere running backs Joseph Randle en Lance Dunbar zullen waarschijnlijk wel de meeste snaps krijgen.

Ook rookie Zach Martin zal in de belangrijke confrontatie tegen de Colts, die gewonnen moet worden om aan kop te blijven in de NFC East, weer terugkeren.

Seattle Seahawks verlengen contract Avril

De Seattle Seahawks hebben opnieuw een verdediger vastgelegd. Een dag na de contractverlenging van linebacker K.J. Wright, kon ook defensive end Cliff Avril een nieuwe overeenkomst tegemoet zien. De 28-jarige pass rusher gaat de komende vier jaar 28,5 miljoen dollar verdienen, waarvan 15 miljoen gegarandeerd.

Overige headlines:

  • Het seizoen van rookie Anthony Barr, linebacker van de Minnesota Vikings, is voorbij. Barr kampte al enige tijd met een klein scheurtje in zijn meniscus en moet nu onder het mes.
  • Wide receiver Santana Moss mag zo’n tweeëntwintig dollar neer gaan leggen voor zijn uitspattingen tegen de scheidsrechters afgelopen weekend. Moss stormde het veld op na een (in zijn ogen verkeerde) beslissing tegen de Washington Redskins en schoot uit zijn slof.

Foto: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen