NFL Update: Charlie Sheen betaalt fooi ober in plaats van McCoy

Door

LeSean McCoy

Het idee dat NFL-spelers allemaal maar met geld smijten is blijkbaar niet altijd waar. De gemiddelde ober kan zijn of haar geluk meestal niet op als hij een speler binnen ziet lopen omdat de meeste spelers bekend staan om exorbitante fooien te geven. Running back LeSean McCoy van de Philadelphia Eagles bewees gister echter dat service dan nog wel vereist is door een fooi te geven van twintig dollarcent.

De mede-eigenaar van het restaurant waar dit gebeurde was hier echter niet van gediend en postte al snel een bericht op Facebook met het bewijs van de fooi er op.

Al snel volgde op social media een discussie over wie onvriendelijk was tegen wie en over het feit dat de 26-jarige McCoy wel iets meer kon missen gezien zijn basis salaris van 7,6 miljoen dollar. De acteur Charlie Sheen had er zelfs 1000 euro voor over om het gebroken ego van de ober te redden.

McCoy kwam al redelijk snel met een statement waar hij zijn acties aan de media kwam uitleggen:

“A 20-cent tip is kind of a statement. You can’t disrespect somebody and expect them to tip you. I don’t care who the person is. That’s why I left my card so they could see my name.”

Over de actie van Charlie Sheen voegde hij toe:

“I’m happy he’s finally doing something positive”

Overige headlines:

  • De San Francisco 49ers hebben commentator Ted Robinson voor twee wedstrijden geschorst voor in hun ogen ongepaste opmerkingen over de Ray Rice zaak op de radio. Ook moet hij een zogenaamde ‘sensitivity training’ volgen.
  • Zestien vrouwelijke senatoren hebben een brief gestuurd aan NFL commissioner Roger Goodell. Zij willen een ‘zero-tolerance’ beleid zien voor huiselijk geweld.
  • De voormalige middelbare school van Ray Rice heeft zijn jersey uit hun ‘Hall of Fame’ gehaald. Zijn jersey blijft echter hangen omdat volgens de school zijn atletische prestaties niet veranderd zijn door de hele zaak.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen