Preseason NFL bekend gemaakt

Door

De NFL heeft aangekondigd welke wedstrijden er zullen worden gespeeld in het preseason, aangenomen dat er geen lockout meer zal zijn en dat de wedstrijden dus doorgaan.

De Chicago Bears zullen tegen de St. Louis Rams spelen in de Hall of Fame Game in Canton, Ohio op 7 augustus om het preseason van start te laten gaan. Het zal de eerste wedstrijd zijn van Jay Cutler sinds hij uitviel in de NFC championship game.

Of de wedstrijden zullen gespeeld worden hangt uiteraard af van de nieuwe arbeidsovereenkomst. Teams hebben minstens twee weken nodig om zich voor te bereiden voor de wedstrijden, dus zou er tegen 25 juli en nieuw akkoord moeten worden gevonden.

Het enige wat zeker doorgaat is de NFL Draft, van 28 tot en met 30 april.

Er staan 65 wedstrijden gepland door 2 september. Er zullen 11 wedstrijden nationaal op televisie getoond worden in de VS, en alle ploegen van de vorige play-offs zullen op het scherm te zien zijn.

De Green Bay Packers gaan op 26 augustus naar Lucas Oil Field in Indianapolis waar ze de Colts ontmoeten. Niet toevallig op de plaats waar de volgende Super Bowl gehouden zal worden.

Op 11 september begint het reguliere seizoen in de NFL, maar daar is nog geen schema van beschikbaar.

Foto: www.brainz.org

Ook leuk om te lezen