NFL Power Rankings – week 4

Door

Miami Dolphins v New Orleans Saints

Iedereen heeft een mening en iedereen weet het beter. Wij pretenderen het niet beter te weten dan gerenommeerde sites als NFL.com en ESPN.com, maar toch geven wij graag onze kijk op de zaken. Daarom presenteren we elke week de Sport Amerika NFL Power Rankings. Ben jij het er niet mee eens en wil jij je mening laten horen reageer dan via twitter #sportam en Facebook.

Onderstaand de volgorde op dit moment volgens de bescheiden mening van uw redacteur. Tussen haakjes vind je de positie van vorige week.

1. (1) Denver Broncos (4-0): Wat weer een geweldige wedstrijd van Manning en Co. Blijft een genot om naar te kijken en frustrerend om tegen te spelen.

2. (3) New Orleans Saints (4-0): Brees en zijn mannen doen niet onder voor Peyton en de Bronco op offensief gebied. Jimmy Graham is een beest en als Sproles ook zo blijft spelen zijn ze bijna niet te stoppen.

3. (2) Seattle Seahawks (4-0): Slecht spelen en toch winnen is alleen voor goede ploegen weggelegd. De Seahawks ontsnapten tegen de Texans maar zakken hier wel een plaats.

4. (7) Kansas City Chiefs (4-0): Een degelijke overwinning op de Giants. Voor het eerst sinds 2003 beginnen de Chiefs een seizoen met 4-0. Zondag volgt een mooie testcase tegen de Tennesse Titans.

New England Patriots v Atlanta Falcons

5. (6) New England Patriots (4-0): The boys from beantown blijven verbazen. In Atlanta winnen is geen makkelijke opgave. Kenbrell Thompkins wordt met de week beter.

6. (14) Detroit Lions (3-1): Reggie Bush is de X-factor van de Lions. Met hem in de ploeg is de aanval in balans. Met een geweldige overwinning op de Bears als gevolg. Zondag tegen de Packers gaan we zien hoe goed de Lions zijn dit jaar.

7. (4) Chicago Bears (3-1): Als je QB wel veel yards gooit, maar ook 3 INT dan wordt winnen wel erg lastig.

8. (9) Indianapolis Colts (3-1): Regelmatig overwinning op de Jaguars. Wil de ploeg hoger komen te staan moeten ze volgende week winnen. Dan komen de Seahawks op bezoek.

New York Jets v Tennessee Titans

9. (17) Tennessee Titans (3-1): De Titans zijn geen sexy ploeg maar winnen hun wedstrijdjes wel. Solide ploeg.

10. (12) San Francisco 49ers (2-2): Vernon Davis speelde en dat was te merken. Frank Gore rende alsof zijn leven er van af hing. 7.7 yds/rush is ongekend.

11. (11) Green Bay Packers (1-2): De Packers konden de bye-week goed gebruiken om de verschillende pijntjes te verzorgen.

12. (5) Cincinnati Bengals (2-2): Vorige week was ik nog zo lovend en dan verliezen van de Browns. Het goede nieuws is dat Giovanni Bernard de strijd als startende RB gewonnen lijkt te hebben.

13. (8) Miami Dolphins (3-1): De Fins begonnen sterk aan het seizoen. De Saints waren een maatje te groot. Lamar Miller liet eindelijk zien waarom hij de startende RB is. Nu WR Mike Wallace nog.

14. (13) Houston Texans (2-2): Een wedstrijd binnenhalen is een hele kunst. Vraag dat maar aan de Texans. Voor de tweede keer dit seizoen een wedstrijd onnodig verliezen. Dom!

15. (10) Dallas Cowboys (2-2): Dez Bryant had een geweldige TD catch.

16. (16) Baltimore Ravens (2-2): 5 interceptions is best veel voor een elite quarterback. Toch bijna gewonnen, al zegt dat meer over de Bills.

17. (15) Atlanta Falcons (1-3): Begint pijn te doen, op papier toch echt een mooie ploeg. Volgende week komen de Jets op bezoek, dat moet toch lukken?

Dallas Cowboys v San Diego Chargers

18. (21) San Diego Chargers (2-2): Philip Rivers is echt terug! Ryan Mathews blijft achter bij de al jaren hoge verwachtingen.

19. (20) New York Jets (2-2): Vallen mee, en dit jaar bijna zeker ‘King of New York’ als het gaat om football.

20. (21) Buffalo Bills (2-2): Deze week een Up. Ploeg sleepte de wedstrijd uit het vuur. C.J. Spiller valt enorm tegen dit jaar. Het is wachten is op zijn doorbraak. Dan wordt de ploeg gevaarlijk.

21. (23) Carolina Panthers (1-2): bye-week om uit te kijken naar Arizona.

Cincinnati Bengals v Cleveland Browns

22. (24) Cleveland Browns (2-2): Brian Hoyer naar Jordan Cameron is de revelatie van de laatste twee weken. Things are looking up in Cleveland!

23. (18) St. Louis Rams (1-3): Bijzonder slappe vertoning tegen de Niners, boden nauwelijks tegenstand.

24. (19) Philadelphia Eagles (1-3): De aanval is leuk om naar te kijken, de verdediging niet. Verliezen van de Broncos is geen schande. Volgende week een must win tegen de Giants.

25. (25) Arizona Cardinals (2-2): Hadden het knap lastig tegen de Bucs, maar deden net genoeg om te winnen.

Pittsburgh Steelers v Minnesota Vikings

26. (30) Minnesota Vikings (1-3): Adrian Peterson speelde geweldig in Londen en de Vikings wonnen eindelijk een wedstrijd waarin ze voorstonden laat in de wedstrijd.

27. (28) Washington Redskins (1-3): Defense kwam tot leven na 14-0 achterstand: zeven sacks en een pick six en geen punten meer tegen.

28. (26) Oakland Raiders (1-3): Geen Terrelle Pryor scheelt een slok op een borrel. En dat glas was al zo leeg.

29. (27) Tampa Bay Buccaneers (0-4): Nog zo’n ploeg die beter is dan de winst-verlies balans aangeeft. De nieuwe QB, Mike Glennon, kon nog geen potten breken.

30. (29) Pittsburgh Steelers (0-4): Big Ben vindt zijn ploeg de slechtste van de NFL. Ik zet ze nog eventjes op de 30e plaats. Al doen ze erg hun best om nog verder te zakken.

31. (31) New York Giants (0-4): Giants spelen als dwergen, en dat werkt niet zo goed in de NFL.

32. (32) Jacksonville Jaguars (0-4): Op naar de #1 pick volgend jaar, al hebben ze veel meer dan dat nodig.

Foto’s: Getty Images

2 Reacties
  1. Lennart Beishuizen 8 jaar ago

    Patriots 5e. Kun je nagaan hoe slecht de rest is.

  2. Darch 8 jaar ago

    Uit winnen bij de Texans en Falcons, en toch een plaats zakken? Wow.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen