NFL Power Rankings – Week 7

Door

San Francisco 49ers v Denver Broncos

Iedereen heeft een mening en iedereen weet het beter. Wij pretenderen het niet beter te weten dan gerenommeerde sites als NFL.com en ESPN.com, maar toch geven wij graag onze kijk op de zaken. Daarom presenteren we elke week de Sport Amerika NFL Power Rankings. Ben jij het er niet mee eens en wil jij je mening laten horen reageer dan via twitter #sportam en Facebook. Onderstaand de volgorde op dit moment volgens de bescheiden mening van uw redacteur. Tussen haakjes vind je de positie van de ranking van vorige week.

1. (1) Denver Broncos (5-1): De focus in de wedstrijd lag dan wellicht op het record van Peyton Manning, de Niners werden zeer vakkundig op hun tekortkomingen gewezen. Machtig staaltje power football van de Denver Broncos!

2. (4) Dallas Cowboys (6-1): Is het lek echt boven. Kunnen we echt gaan geloven in de Cowboys? Het lijkt er wel op!

3. (3) Philadelphia Eagles (5-1): Bye week

4. (7) Green Bay Packers (5-2): Wat een aanval hebben de Packers. De beste QB in de NFL die niet Peyton heet. Een (1!) interceptie tot nu toe dit seizoen. Als Clay Matthews zijn niveau gaat halen is het een contender voor de Super Bowl.

5. (2) San Diego Chargers (5-2): Bijna verliezen van de Raiders en nu het onderspit delven tegen de Chiefs. Geen goede weken voor de Bolts.

Arizona Cardinals v Oakland Raiders

6. (6) Arizona Cardinals (5-1): Bruce Arians heeft het goed op de rit in Arizona. Goede aanval, goede D. Mooie mix van jong en oud.

7. (8) Indianapolis Colts (5-2): De Colts spelen de laatste weken uitstekend. De Bengals hadden niets, nada, noppes in te brengen.

8. (10) Baltimore Ravens (5-2): Thuis winnen van de Falcons kan iedereen. Met speels gemak niet. En dat is nou precies wat de Ravens wel deden.

9. (11) Detroit Lions (5-2): Nice come from behind win voor de Lions. Golden Tate speelt de sterren van de hemel zonder Calvin Johnson in de buurt. Benieuwd hoe de picking order zal zijn als Megatron weer meespeelt.

New York Jets v New England Patriots

10. (12) New England Patriots (5-2): Er moest een geblokte FG aan te pas komen in de dying seconds van de wedstrijd om tegen de Jets te winnen. De Jets, waar iedereen toch makkelijk van winnen dit jaar? Ja, die ja!

11. (9) San Francisco 49’ers (4-3): Wat een pak slaag kregen ze van de Broncos. Uithuilen en volgende week een makkelijkere tegenstander.

12. (17) Kansas City Chiefs (3-3): Ze hadden iets recht te zetten tegen de Chargers en dat was te zien.

13. (5) Seattle Seahawks (3-3): Ai ai ai. Lijkt erop dat de Rams de angstgegner zijn van de Seahawks. Eerst Percy weggeven aan de Jets, daarna verliezen. En als klap op de vuurpijl ook nog vinden dat je tegen de referees speelt. Waar zijn de mannen gebleven, het lijken nu cry baby’s!

14. (20) Buffalo Bills (4-3): Sammy Watkins liet weer eens zien waarom hij een hele grote wordt. Met twee seconden op de klok in het vierde kwart was dat ook geen slechte timing!

15. (13) Cincinnati Bengals (3-2-1): Na een sterk begin vallen ze nu snel weg. Kan niet alleen aan de blessure van A.J. Green liggen.

16. (14) Carolina Panthers (3-3-1): Weer werd de verdediging aan gort gespeeld. De verwachting aan het beging van het seizoen was dat ze het moeilijker zouden krijgen dan vorig jaar. Maar zo veel moeilijker?

Miami Dolphins v Chicago Bears

17. (22) Miami Dolphins (3-3): Mooie overwinning op de Bears.

18. (21) Pittsburgh Steelers (4-3): 73 seconden om een 10 punts achterstand om te buigen in een 11 punts voorsprong in het tweede kwart. Klasse! Daarna de wedstrijd solide uitgespeeld.

19. (15) Chicago Bears (3-4): Ligt Cutler nu ook bij de eigen spelers onder vuur of wilde Marshall hem motiveren? Zo slecht waren zijn statistieken nou ook weer niet.

20. (19) New York Giants (3-4): De Giants waren niet opgewassen tegen de geweldige running game van de Cowboys. Eli speelde goed. Maar als je beste receiver, Larry Donnell de bal tweekeer fumbled wordt het lastig winnen.

21. (18) Houston Texans (3-4): Slordig. Dat is het juiste woord voor de vertoning van de Texans. Het eerste anderhalve kwart domineren om daarna ver, ver weg te zakken.

22. (16) Cleveland Browns (3-3): Wat een verschil met vorige week. Toen glansrijk winnen nu zeer slecht spelen en verliezen.

23. (23) New Orleans Saints (2-4): Als het niet loopt dan loopt het niet. Weer niet winnen na een voorsprong. Lijkt of de D steeds vaker implodeert in het vierde kwart.

Seattle Seahawks v  St. Louis Rams

24. (27) St. Louis Rams (2-4): Blijft eigenaardig als je als team altijd goed speelt tegen een bepaalde tegenstander. Vraag dat maar aan de Seahwaks. Puike overwinning voor de Rams!

25. (24) Minnesota Vikings (2-5): Kansen verzilveren en defensive stops. Dat is in een notendop waar het omgaat in de NFL. Als je beiden niet doet win je zeker niet!

26. (25) Atlanta Falcons (2-5): Goede wide receivers hebben maakt je nog geen goede ploeg. Ze moeten van het uit syndroom af zien te komen. Pitbulls worden puppy’s tijdens uitwedstrijden. En met puppy’s win je niet in de NFL!

27. (26) Tennessee Titans (2-5): Zuur was het wel het verlies tegen de Redskins. Penalty’s en verkeerde keuzes in het veld gingen daaraan vooraf.

28. (28) Washington Redskins (2-5): Kirk Cousins is history! De intercepties werden hem te veel. Colt McCoy of RGIII staan volgden week under center.

29. (29) New York Jets (1-6): Zelfs met troublemaker annex WR Percy Harvin komt het niet goed met de Jets.

30. (30) Tampa Bay Buccaneers (1-5): Bye week.

31. (31) Jacksonville Jaguars (1-6): Daar is ie dan! De eerste overwinning van het seizoen. Verdiend ook nog. Denard Robinson, QB in college, RB in de NFL speelde een geweldige wedstrijd.

32. (32) Oakland Raiders (0-6): Same old, same old!

 

 Foto’s: Getty Images

 

Ook leuk om te lezen