NBA Update: Ballmer is zo trots als een aap met …

Door

Los Angeles Clippers Fan Festival

Nog een SummerSlam in Los Angeles? Nee, het was Steve Ballmer die zich maandagavond in het Staples Center al schreeuwend en kloppend op de borst presenteerde aan de fans van de Los Angeles Clippers. Op de klanken van Eminem’s Lose Yourself gaf hij het startsignaal voor een nieuw begin voor de organisatie.

De voormalig CEO van Microsoft werd afgelopen week benoemd tot de nieuwe eigenaar van de Clippers voor het bedrag van twee miljard dollar. Ballmer had direct een boodschap voor de fans door te beloven het team niet te verhuizen naar zijn woonplaats Seattle. “Nothing gets in our way, boom! The hard-core Clippers, that’s us.

Ballmer maakte tijdens de live-uitzending zijn e-mailadres bekend en beantwoordde enkele vragen van seizoenkaarthouders. En coach Doc Rivers en spelers Chris Paul en Blake Griffin genoten zichtbaar van de energie van hun nieuwe eigenaar.

#HoopsForTroops
Team USA bracht op maandag een bezoekje aan de West Point Military Academy om de Amerikaanse troepen te ondersteunen. Naast enkele plichtplegingen, daagde Army spelverdeler Kelsey Minato Stephen Curry uit voor een three-point contest.

Leonard traint liever dan het showen van de Larry O’Brien Trophy
Typisch Kawhi Leonard. Terwijl zijn teamgenoten bij de San Antonio Spurs de Larry O’Brien Trophy overal mee naar toe namen (een muziekfestival in New Hampshire met Matt Bonner of een familie-BBQ met Manu Ginobili in Argentinië), had de 2013 Finals MVP de beker in de woonkamer van zijn huurhuis in San Diego staan.

Waarom? Leonard had het te druk met trainen. “I’m just a low-key guy“, aldus Leonard. “Ik ben gewoon blij dat we gewonnen hebben. Ik geef eigenlijk niet om de beker. De titel is het belangrijkste.”

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen