NBA Trade Machine: het wilde Westen

Door

Indiana Pacers v Phoenix Suns

Het NBA-seizoen draait op volle toeren. Enkele teams gingen sterk van start, anderen lieten het voorlopig afweten. Bij Sport Amerika kijken we graag in de toekomst, zoals naar de play-offs. Welke teams kunnen een trade gebruiken om hun doel te bereiken: een titel winnen, ver geraken in de play-offs, of gewoon de postseason halen? Vandaag: de Western Conference.

Foto’s: Getty Images

6 Reacties
 1. Bahadir 9 jaar ago

  En wie gaat er dan op SG spelen bij de Clippers? Nee, de Clippers hebben alleen een goede SF nodig.

  Ik ben het dan ook zeker niet eens met het deze trade. Redick is sowieso een onderschatte speler. Die jongen kan schieten als de beste en toont ook inzet op defensief vlak. Hij en Paul vormen een ijzersterk backcourt.

  De Clippers zouden Spencer Hawes moeten traden voor een SF à la Luol Deng. Iemand die de wings van de tegenstanders kan verdedigen en ook offensief aardig mee kan ‘ballen.

  • Joost 9 jaar ago

   Daarnaast gaan de hawks nooooooit Horford opgeven!

   • Ik weet niet of Al Horford zo heilig is voor ATL. Hij is enorm blessuregevoelig en de Hawks haalden vorig seizoen zonder hem de tweede ronde.

    De Clippers hebben ook iemand rondlopen genaamd Jamal Crawford. maar ook Reggie Bullock kan op de SG spelen, zelfs DeMarre Carroll indien ‘mijn’ trade zou doorgaan. LAC heeft iemand nodig op C die echt iets bijdraagt, in plaats van te dunken of gewoon onder de ring te staan.

   • Joost 9 jaar ago

    Ja maar als Horford dan geblesseerd raakt hebben de clippers een groter probleem. Antic is naar mijn mening een betere back up dan hawes op de C

 2. Lars Koster 9 jaar ago

  De pelicans hoeven niet zo zeer spelers te traden, maar wel een andere head coach nemen. Monty heeft alleen in zijn eerste seizoen de playoffs gehaald. En dat dankzij het duo CP3/West.
  Daarna is het bergafwaarts gegaan. Met dit team moet je beter kunnen presteren. Je moet er alleen wel een goede coach voor hebben.

  • Een andere coach kan helpen maar de Pelicans hebben ook gewoon betere spelers nodig. Ze missen een scorer op de wing, die Gordon had moeten zijn. Evans heeft zijn kwaliteiten maar gewoon geen betrouwbaar schot.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen