NBA Recap (38): James blijft koel in het 4e kwart

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 38.

New York Knicks at Cleveland Cavaliers 81-91

Een dag nadat Carmelo Anthony slechts één punt scoorden tegen de Charlotte Bobcats gingen de New York Knicks onderuit in Cleveland met hun vernieuwde offense. Amare Stoudemire werd meer in het spel betrokken, schoot ook meer dan Anthony, maar waren niet bij machten om de Cavaliers te verslaan. Anderson Varejao was goed voor 10 punten en 16 rebounds.

New Jersey Nets at Philadelphia 76ers 97-90/OT

De New Jersey Nets boekten afgelopen woensdag een knappe overwinning tegen de sterke Philadelphia 76ers. Spelverdeler Deron Williams scoorde 34 punten en een belangrijke driepunter in de verlenging om de Nets naar de zesde zege van het seizoen te leiden.

Charlotte Bobcats at Washington Wizards 75-92

Coach Flip Saunders kreeg de zak. Er is dan geen betere remedie voor de spelersgroep om de eerst volgende wedstrijd aan te treden tegen laagvlieger Charlotte. Andre Blatche was goed voor 17 punten en 10 rebounds in de 92-75 overwinning. Nu kunnen de spelers het opeens wel?

Miami Heat at Detroit Pistons 101-98

Lebron James speelt graag in The Palace of Aubrun Hills. In Game 5 van de playoffs van 2007 scoorde hij in Detroit 29 van de laatste 30 punten van de Cavaliers. James was afgelopen woensdag opnieuw belangrijk, scoorde zes belangrijke vrije worpen in de slotfase en stelde daarmee de 101-98 overwinning veilig. James eindigde de wedstrijd met 32 punten.

Indiana Pacers at Chicago Bulls – Game of the Day!

Milwaukee Bucks at Houston Rockets 105-99

De Milwaukee Bucks boekten opnieuw een knappe uitoverwinning. Na New York en Miami moesten de Houston Rockets eraan geloven. Stephen Jackson en Brandon Jennings waren beide goed voor 20 punten in de 105-99 overwinning, en dat zonder center Andrew Bogut die een blessure opliep aan zijn linker enkel.

New Orleans Hornets at Oklahoma City Thunder 91-101

Kevin Durant scoorde 25 punten en de Oklahoma City Thunder hadden in eigen huis geen problemen met de New Orleans Hornets. De Thunder zijn dé nummer één in de Western Conference met een 15-3 record. Nu wacht de ploeg van coach Scott Brooks een 3-game road trip tegen de Warriors, Clippers en Mavericks.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen