NBA Recap (25): Perk wint bij terugkeer in Boston

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 25.

New Jersey Nets at Los Angeles Clippers 91-101

Lob City kan het ook prima zonder de licht geblesseerde spelverdeler Chris Paul. Randy Foy nam de rol van CP3 over in de basis en deed dat naar behoren met 13 punten en 10 assists. Blake Griffin was goed voor 23 punten en 14 rebounds in de 101-91 overwinning op de New Jersey Nets.

Toronto Raptors at Atlanta Hawks 84-93

De Atlanta Hawks verbeterden hun record in het oosten naar 10-4 dankzij een 93-84 overwinning op de Toronto Raptors. Josh Smith maakt tot dusver een uitstekend seizoen door, tegen de Raptors was hij weer de gevierde man met 28 punten en 15 rebounds. Joe Johnson scoorde 27 punten voor de Hawks.

Oklahoma City Thunder at Boston Celtics 97-88

Russel Westbrook velde het vonnis van de Boston Celtics door in de laatste twee minuten van de wedstrijd vier driepunters raak te schieten. Kevin Durant droeg zijn steentje bij met 28 punten. De vijfde nederlaag op rij voor de Celtics die center Kendrick Perkins voor het eerst sinds zijn trade terug zagen keer in de TD Garden. Perk ontving een staande ovatie van de fans en een video tribute in het eerste kwart van de wedstrijd.

Sacramento Kings at Minnesota Timberwolves 86-99

De Minnesota Timberwolves (5-8 record) versloegen afgelopen maandag de Sacramento Kings met 99-86. Kevin Love was goed voor 33 punten en 11 rebounds voor de T-Wolves die zowel Ricky Rubio als Luke Ridnour in de basis hadden staan. Ridnour maakte 25 punten, Rubio had 9 punten, 8 rebounds en 8 assists.

Dallas Mavericks at Los Angeles Lakers 70-73

Derek Fisher mag dan al oud en versleten zijn, hij heeft nog altijd een neusje voor belangrijke schoten in crunch time. Zijn driepunter met nog 3.1 seconden te gaan op de klok was voldoende om de Dallas Mavericks te verslaan. Vince Carter miste voor de Mavs het laatste schot om een verlenging af te dwingen.