NBA Music: Grammys

Door

The 56th Annual Grammy Awards
Zowel de Lakers en de Clippers hebben het al jaren in hun schema staan. In januari hebben ze hun ‘Grammy’ roadtrip. Staples Center, downtown LA, voor beide teams hun thuishaven, is dan twee weken gereserveerd voor de jaarlijkse Grammy Awards uitreiking. Afgelopen weekend was het weer zover.

Daft Punk bracht samen met Pharrell Williams en Stevie Wonder en Nile Rodgers hun megahit ‘Get Lucky’. Ze deden deze track natuurlijk speciaal voor alle gekozen spelers voor de All-Star Game. Ook dit jaar lijkt dat weer bijna een loterij. Blijkbaar maakt het niets uit dat je een top seizoen draait zoals Lance Stephenson van de Indiana Pacers. Of, nog erger, je draait een schitterend seizoen en je speelt ook nog eens voor het team van de stad waar dit jaar het All Star weekend wordt gehouden zoals Anthony Davis.

Kate Perry pakte op de Grammy’s eens flink uit voor Andrew Bynum en zijn nieuwe werkgever Indiana Pacers. Andrew Bynum is natuurlijk de dark horse van de NBA dit seizoen. Eerst stoppen met basketbal, dan vervolgens aangeven dat je nog wel te motiveren bent als er een titelkandidaat zich meldt. En die meldde zich. De Indiana Pacers contracteerde Bynum tot het einde van het seizoen. De samenwerking tussen deze twee partijen zal daarnaast bepalen in welke mate de Pacers een dark horse zullen zijn voor de titel.

Tot slot nog mijn twee favoriete optredens van de afgelopen Grammy’s.

Allereerst was daar Kendrick Lamar, de nieuwe baas in Los Angeles. Daar kan geen Griffin of Bryant tegenop. Het is duidelijk dat zowel de Lakers als ook de Clippers niet zorgen dat Los Angeles dit seizoen een ‘Maad City’ is.

En spelersmanager Jay-Z kon natuurlijk ook niet achterblijven. Meneer schnabbelt een beetje bij en deed mee met zijn vrouw. Ach, welke man zou nee zeggen als je vrouw Beyonce is? Dat zou ik ook liever doen dan op de eerste rij zitten bij de Brooklyn Nets.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen