NBA Music: Everything Zen

Door

New York Knicks v Toronto Raptors

Vannacht kwam een einde aan het seizoen van de New York Knicks. De hoge verwachtingen die er waren aan het begin van het seizoen konden niet worden ingelost. Uithuilen en opnieuw beginnen. Erg belangrijk daarvoor is dat de Zen Master, Phil Jackson is binnengehaald. En om vanuit Zen te denken, hier louter wat positieve punten om mee te nemen naar het volgende seizoen.

Resurrection

Amare Stoudemire beleefde een behoorlijke wederopstanding dit seizoen. De eens ontzettend atletische forward werd naar het einde van het seizoen steeds dominanter en constanter. Pakte meer minuten, punten en rebounds. Hopelijk kan hij dat doorzetten in het volgende seizoen.

Should I stay or should I go?

Dat is de vraag die Carmelo Anthony zich de komende weken zich veelvuldig zal stellen. Heeft hij genoeg vertrouwen in de Knickerboxers organisatie nu Phil Jackson aan het roer staat? Of ziet hij meer mogelijkheden om met een ander team een ring te kunnen winnen. Het zal de komende weken en maanden allemaal duidelijk worden.

Everything Zen

Er zijn nog talloze andere vragen die beantwoord dienen te worden. Blijft Mike Woodson coach? Mag JR Smith volgend seizoen wederom zoveel driepunters schieten? Hoe gaat Tim Hardaway Jr. zich verder ontwikkelen? In New York zijn dat de komende tijd de vragen des levens. Vragen die eigenlijk alleen beantwoord kunnen worden door een Zen Master en laten ze die nu net hebben gecontracteerd hebben. Het is heel belangrijk dat de Knicks komende tijd “Everything Zen” houden.

Foto: Getty Images.

Ook leuk om te lezen