MNF: Packers houden playoff-droom levend

Door

Green Bay Packers v Houston Texans

De Green Bay Packers hebben na vier verliespartijen weer eens weten te winnen. Tijdens Monday Night Football waren The Pack te sterk voor de Philadelphia Eagles (27-13).

De Green Bay Packers hebben een broodnodige overwinning geboekt op de Philadelphia Eagles (27-13). Hoewel Green Bay nog steeds op een losing record staat, is het niet ondenkbaar dat ze voor het achtste jaar op rij de playoffs bereiken.

Tijdens Monday Night Football stond er veel druk op de Packers, die vier wedstrijden op rij hadden verloren. Maar een sublieme Aaron Rodgers had een van zijn betere games van dit jaar en dat betekent meestal dat de Packers ook een goede game speelde. De quarterback gooide 30 van zijn 39 passes in de handen van een receiver en had aan het eind van de avond 313 yards met zijn arm overbrugd; de eerste spelverdeler dit seizoen die voor meer dan 300 yards tegen de Eagles gooit.

Voor de Philadelphia Eagles kan het bereiken van de playoffs wel eens een lastig verhaal worden. Begonnen de Iggles onder aanvoering van rookie quarterback Carson Wentz het seizoen zeer sterk, de laatste weken brokkelt het fort af. Momenteel staan ze laatste in de NFC East, de twaalfde seed in de NFC en met drie divisiewedstrijden in de laatste vijf weken voor de boeg lijken de playoffs een haast onmogelijke klus.

Programma voor Green Bay Packers (5-6)
Week 13: vs. Houston Texans (6-5)
Week 14: vs. Seattle Seahawks (7-3-1)
Week 15: @ Chicago Bears (2-9)
Week 16: vs. Minnesota Vikings (6-5)
Week 17: @ Detroit Lions (7-4)

Programma voor Philadelphia Eagles (5-6)
Week 13: @ Cincinnati Bengals (3-7)
Week 14: vs. Washington Redskins (6-4-1)
Week 15: @ Baltimore Ravens (6-5)
Week 16: vs. New York Giants (8-3)
Week 17: vs. Dallas Cowboys (10-1)

Foto: Getty Images (archief)

Ook leuk om te lezen