MLB Update: White Sox sturen Reed naar Diamondbacks

Door

Toronto Blue Jays v Chicago White SoxDe Chicago White Sox hebben zich versterkt met de talentvolle derde honkman Matt Davidson van de Arizona Diamondback in ruil voor closer Addison Reed. De White Sox willen in 2014 aanvallend goed voor de dag komen en bouwen aan een jonge kern met slagkracht. De 22-jarige Davidson voegt zich bij de drie andere nieuwe Sox: Jose Dariel Abreu, Adam Eaton en Avisail Garcia.

Davidson werd afgelopen seizoen uitgeroepen tot MVP van de Futures Game en sloeg .280/.350/.481 voor Triple-A Reno met zeventien home runs en 74 binnen geslagen punten. “Hij heeft de potentie om voor een lange periode runs te produceren in de middle of the order“, aldus White Sox’ general maanger Rick Hahn.

Zie hier een Grand Slam van Davidson:

De Diamondbacks krijgen er een pitcher voor terug die afgelopen seizoen 40 saves pakten voor de White Sox in 71 1/3 innings. In drie seizoenen in Chicago gooide de 24-jarige Reed 138 strikeouts over 133 2/3 innings (9.29 K/9). En het toeval wil dat hij vijftien jaar geleden ook voor de Diamondbacks speelde. Little League that is.

Short Hops

    • Pitcher Masahiro Tanaka wil in 2014 dolgraag pitchen in de MLB. Er is één probleem. Zijn team in Japan is niet van plan om hem te laten gaan. Wordt vervolgd.
    • De Atlanta Braves hebben free agent pitcher Gavin Floyd voor één seizoen vastgelegd. Floyd maakte afgelopen seizoen slechts vijf starts voor de White Sox vanwege een Tommy John operatie.
    • En dan nog dit: de beroemde gesigneerde Babe Ruth home run bal gaat 85 jaar na het zetten van de handtekening onder de hamer. Ruth zette zijn krabbel op de bal voor een ziek kind, Little Johnny Sylvester. “Ik sla een home run voor je”, schreef Ruth. Hij hield zich echter niet aan zijn woord, want hij sloeg drie home runs in Game 4 van de 1926 World Series.

Solliciteert Evan Longoria van de Tampa Bay Rays naar een gastrol in Anchorman 3?

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen