Miami Marlins officieel voorgesteld aan supporters

Door

 

Er was afgelopen vrijdag reden voor een feestje in Miami. Nee, het ging niet om een speler die zei: I’m taking my talents to South Beach. De Miami Marlins werden in het nieuwe stadion officieel voorgesteld aan de supporters en dat ging gepaard met het onthullen van de nieuwe outfits en team logo. Hanley Ramirez ontving als eerste het applaus toen hij in het witte home tenue het podium op kwam gelopen.

De Florida Marlins bestaan niet meer. De organisatie die in 1993 werd opgericht wist twee keer de World Series (1997 en 2003) te winnen. De verandering was hard nodig vond eigenaar Jeffrey Loria, want in het oude Sun Life Stadium kwamen te weinig toeschouwers om de Marlins te zien honkballen. De mensen waren alleen geinteresseerd als de Dolphins thuis speelden in het Football Stadium.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe stadion waar straks ruim 30.000 mensen in kunnen. Een gloednieuw ballpark vlakbij het centrum met een uitschuifbaar dak, zwembad, een aquarium vlak achter de thuisplaat en oh, er kan ook nog honkbal in gespeeld worden. Via een groot scherm werd het nieuwe logo bekend gemaakt. Een letter M met een Marlin eromheen gekruld.

De kleuren van het nieuwe outfit bestaan naast wit verder uit oranje, blauw, zwart en geel. Volgens eigenaar Loria heeft dat alles te maken met de kleur van de oceaan en de sunsets in Florida. De festiviteiten werden afgesloten met een concert van de uit Miami afkomstige rapper Pitbull. In Miami weten ze wel hoe ze een feestje moeten vieren.

Marlins doen een bod op Pujols

Een paar uur voordat het feest begon kreeg de organisatie bezoek van Albert Pujols. De eerste honkman van de St. Louis Cardinals is de nummer één free agent op de markt en begon zijn tour in Miami. De Marlins hebben Pujols een contract aangeboden, een teken dat er een hoop mogelijkheden zijn in Miami. Een nieuw stadion, een nieuwe manager (Ozzie Guillen) en een hoop dollars.

 

Foto: espn.go.com

Ook leuk om te lezen