Daniel Murphy schrijft play-offgeschiedenis voor Mets

Door

CRpi-P3UcAAnwsM

De New York Mets zijn twee overwinningen verwijderd van de eerste World Series sinds 2000. Met dank aan Daniel Murphy. Wie? Daniel Murphy! De 30-jarige tweede honkman is in de play-offs uitgegroeid tot de held van Gotham.

Murphy sloeg zondag tegen de Chicago Cubs in Game 2 van de NLCS in de eerste inning een curveball van de ‘onverslaanbare’ Jake Arrieta over de hekken. De vijfde homerun voor Murphy in de play-offs (een Mets record), de vierde op rij en niet tegen de minste werpers: Clayton Kershaw, Zack Greinke, Jon Lester en Arrieta.

Hij voelt zich lekker in zijn vel. Verdedigend zorgde hij zelfs voor een hoogtepunt en hij grapte met teamgenoot Curtis Granderson om het derde honk te stelen. Granderson kreeg het nog voor elkaar ook. Murphy is transfervrij na dit seizoen, maar met een .357/.379/.929 slashline, vijf homeruns en acht binnengeslagen punten in de play-offs, ziet zijn toekomst er zonnig uit in de Major League.

Foto: Twitter

1 Reactie
 1. Wouter 7 jaar ago

  Murphy & the Mets waren superhot in de NLCS. Nu in de WS is het allemaal erg magertjes. En Murphy maakt een giga blunder en geeft daarmee de wedstrijd en waarschijnlijk de titek weg (wel eerst 2 man met Walks op de honken. Lekker gecoacht doir Collins. NOT)
  Ik denk dat de Cubs het beter hadden gadaan.
  Maar ja, die hadden dus de pech dat the Mets 4 dagen out of this galay waren
  Ik voorspel KC as dinsdag thuis. MVP? Wat mij betreft is niemand echt oustanding, het hele team is gewoon erg goed.
  Volquez krijgt mijn sympathy MVP (alleen dat kan helemaal niet. Als ze pas dinsdag in KC de WS pakken, verliest Volquez vanavond 😉 )

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen