Kevin Durant does it again tegen de Mavericks

In NBA Recap belichten we de belangrijkste wedstrijden in de league. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van het duel.

Kevin Durant doet het opnieuw tegen de Dallas Mavericks! Na eerder in het seizoen al verantwoordelijk te zijn voor een game-winner tegen de Mavs, deed Durant het afgelopen zaterdag in wedstrijd één van de serie dunnetjes over. Durant’s basket met nog 1.5 seconden te gaan bleek genoeg voor de 99-98 overwinning.

Een lucky, want de Mavericks hadden een voorsprong van zeven punten met nog ruim twee minuten te gaan in het vierde kwart. “Dit zijn de playoffs”, aldus Durant. “Het maakt niet uit hoe je het doet, als je het maar doet.” Dirk Nowitzki leek de held te worden van de wedstrijd, scoorde 11 van zijn 25 punten in de laatste vijf minuten en zette zijn ploeg op een 92-85 voorsprong. “It’s tough”, zegt Nowitzki over de nederlaag. “But if a team can recover it, it’s an experienced one and we definitely have a lot of older guys who have been through a lot.”

Samenvatting Dallas Mavericks at Oklahoma City Thunder 98-99 (game 1)