MLB Podcast: Just A Bit Outside #5

Door


Episode 5: Buchholz, Cespedes, Rookie Watch en meer!


MLB week 2 zit erop en dus is het tijd om het laatste nieuws uit de Amerikaanse honkbalwereld door te nemen. Lionel en zijn duikboot zijn een weekje weg, dus het is aan Justin, Mike en Jasper om de vijfde aflevering tot een goed einde te brengen.

De mannen openen de show met hun Moment van de Week (00:55), waarna MLB News & Notes doorgenomen worden (2:50). Wat is er aan de hand met Clay Buchholz? Wie zijn er nog meer geblesseerd? Wie schreven historie in de afgelopen week? Waar haal je dode sprinkhanen vandaan?

Vervolgens duikt de crew week 2 in. Cespedes, Springer, Myers, hot hitters, trage starters, de Rookie Watch en wat is er aan de hand met de Blue Jays en Mariners? (15:14)

Na de break werpen de hosts een blik op de Forbes’ lijst van meest waardevolle teams in de Majors (49:15) en sluit de show, na een kleine mailbag (56:01), af met een vooruitblik op de komende week.

Vergeet niet: we staan vanaf nu op iTunes en in de grootste Android podcast-databases. Subscribe dus vandaag nog in je favoriete podcast-app op de show en mis geen aflevering meer! Vind je de show leuk? Laat dan even een review achter op iTunes! Met jullie feedback kan de show alleen maar beter worden!

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com, tweet Justin (@JWKev), Jasper (@JasperrNL) of Mike (@MDijk90), of vind SportAmerika op Twitter (#JABOPod) of Facebook. Houd ook de Mailbag-oproepen op social media in de gaten (#JABOpod).

Tot volgende week!


Just A Bit Outside is een podcastproject van SportAmerika en wordt geproduceerd door Justin Kevenaar en Jasper Roos.
Muziek:
Mark Blasco (PodcastThemes.com).

Ook leuk om te lezen