Jushin ‘Thunder’ Liger bij NXT TakeOver: Brooklyn

Door

20150716_NXT_JushinLiger_LIGHT_HOMEPAGEJushin ‘Thunder’ Liger maakt op zaterdag 22 augustus zijn opwachting tijdens de NXT TakeOver: Brooklyn tv-special op het WWE Network. Dat heeft ‘NXT General Manager’ William Regal bekendgemaakt.

De uit Japan afkomstige Liger, de naam is een samenvoeging van Tiger en Lion, is een levende legende en staat bekend om zijn innovatieve en high flying style in de ring.

De elfvoudig IWGP Junior Heavyweight Champion debuteerde in 1991 in World Championship Wrestling (WCW) waar hij het in de Cruiserweight divisie voornamelijk opnam tegen ‘Flying’ Brian Pillman. De twee stonden op 4 september 1995 tegenover elkaar in de eerste match van WCW Monday Nitro in Mall of America in Minnesota.

De laatste jaren was Liger actief in Consejo Mundial de Lucha Libre (CMLL) en New Japan Pro Wrestling (NJPW).

NXT TakeOver: Brooklyn vindt plaats op zaterdag 22 augustus in het Barclays Center. Een dag na NXT TakeOver is het Barclays Center gastheer van SummerSlam, de grootste WWE-show van de zomer. Ook de Raw na SummerSlam vindt plaats de thuishaven van de Brooklyn Nets en de New York Islanders.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen