Jones verantwoordelijk voor Bryant

Door

Eigenaar en general manager van de Dallas Cowboys Jerry Jones zei vrijdag dat hij niet had gesproken met wide receiver Dez Bryant en dat hij zichzelf de schuld geeft. Donderdag zei de eigenaar nog dat hij vrijdag ging spreken met Bryant over verschillende onderwerpen, maar dat gebeurde niet.

Jones zei dat hij het te druk had met de draft en de zorgen rond de arbeidsovereenkomst dat hij geen tijd kon maken voor Bryant. Hij verdedigde wel zijn wide receiver, die niet aanwezig was op de trainingsfaciliteiten vrijdag. Onder andere quarterback Tony Romo, Kevin Ogletree en Andrew Sendejo waren wel aanwezig.

,,We hadden de goede communicatie die ik graag wilde,” zei Jones over zijn gesprek met Bryant donderdag. ,,Het zou overbodig geweest zijn om vrijdag nog eens te praten, daarom deden we het op donderdag. We hadden een goed praatje donderdag en daar zou ik het willen bij laten.”

Bryant, net als alle andere spelers die aan het revalideren zijn, communiceren via derde personen met de ploeg. Coach Jason Garrett zei dat die spelers goed genezen.

Een speler die wel kwam opdagen was tackle Marc Colombo, die misschien wel weg zal zijn eens het seizoen start. De Cowboys hebben tackle Tyron Smith uit USC gekozen in de eerste ronde en die zal right tackle spelen voor Dallas. ,,Colombo doet zijn werk,” zei line coach Hudson Houck. ,,We hebben het er niet over gehad, maar het is een business.”

Foto: dallascowboystimes.com

 

Ook leuk om te lezen