Hornets willen Paul zeker houden

Door

Guard Chris Paul is en blijft het gezicht van de New Orleans Hornets. In ieder geval, dat is de bedoeling van de directie van de club. General manager Dell Demps probeert alles te doen wat in zijn macht ligt om ervoor te zorgen dat het na volgend seizoen ook nog zo is.

Paul kan niet onderhandelen tot na 9 juli, maar dan kan er een lockout zijn die alle contractonderhandelingen verbiedt. Maar als er een arbeidsovereenkomst kan worden gevonden tegen dan zal Demps alles doen om Paul in de organisatie te houden.

,,Als de tijd er is zullen we die gesprekken houden,” zei Demps. ,,Chris is al geëngageerd van dag 1, we kunnen openbaar communiceren en we geloven dat we dat zullen kunnen verder zetten als de tijd verdergaat.”

Voor head coach Monty Williams werd ingehuurd 11 maanden geleden en Demps bij het team werd gevoegd had Paul openbaar kritiek gegeven op de organisatie. Hij wou getrade worden als de Hornets geen werk maken van de opbouw naar een kampioenenteam. Demps kreeg enorm veel aanbiedingen voor trades maar hij wou van Paul de hoeksteen van de ploeg maken, nog meer dan ooit.

,,Hij heeft ons gezegd dat hij tevreden is en hij is blij met de richting waarin we aan het gaan zijn,” zei Demps. ,,Wij zijn blij met hem en we zullen rond hem blijven bouwen.”

Dit seizoen haalden de Hornets de play-offs maar werden in de eerste ronde uitgeschakeld door de Los Angeles Lakers met 4-2.

Foto: biographymini.com

 

Ook leuk om te lezen