Hell in a Cell, Santino Marella, Susan G. Komen

Door

SD_09302014cm_0163WWE heeft nog geen matches bekendgemaakt voor de WWE Hell in a Cell show op zondag 26 oktober in het American Airlines Center in Dallas, Texas. De verwachting is dat John Cena, Dean Ambrose, Seth Rollins en Randy Orton een belangrijke rol gaan spelen in de main event Hell in a Cell match(es).

WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar komt niet in actie tijdens Hell in a Cell. ‘The Beast’ heeft in zijn contract laten opnemen dat hij een beperkt aantal dagen hoeft te werken. Lesnar heeft aangegeven dat hij, als WWE World Heavyweight Champion, bereid is om alle pay-per-view shows te werken. WWE heeft er echter voor gekozen om Lesnar, waar een gigantisch prijskaartje aan hangt, niet in te zetten tijdens Hell in a Cell.

De huidige verhaallijnen wijzen op een match tussen Big Show en Rusev het in het American Airlines Center.

Smar_04262010rf_010bSantino Marella keert terug
Santino Marella keert op korte termijn terug als tv-personage in de WWE. De voormalige Intercontinental Champion heeft in september een nekoperatie ondergaan. In juli vertelde Marella dat hij zijn singlet aan de wilgen hangt, maar wel verbonden blijft aan de WWE.

WWE  ‘tag team’ met Susan G. Komen
WWE werkt tijdens Breast Cancer Awareness Month voor het derde jaar op rij samen met Susan G. Komen. De WWE Superstars en Diva’s dragen de hele maand oktober speciale roze kleding. WWE fans kunnen speciale roze versies van WWE merchandise aanschaffen tijdens WWE events en op WWE.com. WWE doneert een percentage van de omzet aan Susan G. Komen.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen