Hell in a Cell: Ambrose vs. Rollins & Cena vs. Orton, Justin Roberts exit

Door

20141002_BG_1024x768Dean Ambrose neemt het in een Hell in a Cell Match op tegen zijn voormalige Shield broeder Seth Rollins. De twee treffen elkaar in de nacht van zondag 26 op maandag 27 oktober in het American Airlines Center in Dallas, Texas. Ambrose kwalificeerde zich voor de Hell in a Cell Match door John Cena tijdens Monday Night Raw te verslaan in een No Holds Barred Contract on a Pole Match. Cena komt in Dallas ook in actie in een Hell in a Cell Match, de vijftienvoudig Champion neemt het op tegen aartsvijand Randy Orton.

Diva Duel
Tweelingzussen Brie en Nikki Bella staan tegenover elkaar tijdens de WWE Hell in a Cell show. De verliezer van de match moet fungeren als persoonlijk assistent van de winnende Bella.

SummerSlam 2015 in IZOD Center | WrestleMania: The Rock vs. Triple H?

WWE's 2014 SuperStars For Kids
Lilian Garcia

Justin Roberts exit
WWE heeft afscheid genomen van Raw ring announcer Justin Roberts. Dat heeft WWE maandag bekendgemaakt op WWE.com. Justin Roberts was onder meer de ring announcer tijdens de WWE Live events in Ahoy Rotterdam.

Lilian Garcia zingt volkslied bij Jets
SmackDown ring announcer Lilian Garcia zingt op zondag 19 oktober, voorafgaand aan de NFL wedstrijd tussen de New York Jets en de Denver Broncos, het Amerikaanse volkslied in MetLife Stadium. Het is de derde keer dat Lilian haar opwachting maakt bij de Jets.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen