NFL Pro-Bowler naar WWE?

Door

Philadelphia Eagles v Buffalo BillsShawne Merriman was de afgelopen week in het WWE Performance Center in Orlando, Florida voor een try out. De voormalige speler van de Buffalo Bills en San Diego Chargers plaatste na de eerste trainingsdag een foto op zijn Facebook pagina.

Merriman WWE PCMerriman is geen onbekende voor WWE fans en performers. De man met de bijnamen ‘Lights Out’ en ‘Gigantosaur’ zat bij de WWE One Night Stand 2008 pay-per-view in het publiek. Tijdens de ECW Championship Match deelde hij zelfs een klap met een Kendo Stick uit aan Chavo Guerrero.

In 2011 was Merriman verwikkeld in een pittige vete op Twitter met WWE Superstar CM Punk. De voormalige WWE Champion maakte op Twitter een opmerking over het feit dat de drievoudig NFL Pro-Bowler een blauwtje liep bij een aantal WWE Divas in een hotel in Costa Rica. Dat viel niet in goede aarde bij Merriman.

Shawne Merriman zou niet de eerste American Football speler zijn die de overstap naar ‘sports entertainment’ maakt. Dwayne ‘The Rock’ Johnson was defensive lineman bij de University of Miami en de Calgary Stamperders in de CFL (Canadian Football League). John Cena was tijdens zijn college tijd een verdienstelijk offensive lineman voor Spingfield College, hij wist het te schoppen tot Division III All-American. Ook Bill Goldberg (Atlanta Falcons), Lex Luger (Green Bay Packers), Steve ‘Mongo’ McMichael (Chicago Bears). Brian Pillman (Cincinnati Bengals) en Ron Simmons (All-American bij Florida State University) ruilden ‘the gridiron’ in voor ‘the squared circle’.

Foto’s: Getty Images / Facebook: Shawne Merriman

Ook leuk om te lezen