Heat stelt orde op zaken met zege op Bulls

Door

1recap1play

* Norris Cole (ja, Norris Cole) raakt deze serie acht van zijn acht driepunters (zeven op zeven in laatste twee duels) en noteerde in de afgelopen twee wedstrijden 36 punten tegen 34 punten gedurende de hele play-offs van vorig jaar. Cole speelde een belangrijke rol in de 104-94 zege, hoewel ook Chris Bosh met 20 punten en 19 rebounds uitstekend op dreef was.

* Natuurlijk werd er weer geduwd en getrokken en gescholden. LeBron James (25 punten, 8 rebounds, 7 assists) pakte een technische fout en Nazr Mohammed dupeerde zijn door blessures uitgedunde team met een verwijdering uit de wedstrijd, nadat hij het nodig vond om LeBron eens een flinke duw te geven.

* De Award Voor Grootste Trolactie Van De Avond gaat naar Joakim Noah.

noahtroll_medium

* Maar zoals wel vaker in het leven: wie het laatst lacht, lacht het best. Noah haalde het einde van de wedstrijd niet met zes fouten, LBJ mag dan slecht zijn, op het beslissende moment maakte hij de driepunter gevolgd door een score en and-1. Tot diep in het vierde kwart was deze play van Big Nate echter typerend voor het spel van James (6 op 17 FG).

natedeniesGOAT_medium

* Ondertussen leidt Miami de series met 2-1 en staat game 4 maandag in Chicago op het programma.

Ook leuk om te lezen