Goldberg verslaat Brock Lesnar in 86 seconden

Door

seth-pin-aj

”Fantasy warfare”, een ”mega match”, zo werd Goldberg vs. Brock Lesnar aangekondigd. In werkelijkheid duurde het main event van Survivor Series 2016 slechts 86 seconden. Twee Spears en één Jackhammer waren genoeg voor ”The Icon” om Lesnar te verslaan. Hoogstwaarschijnlijk kreeg de match maar zo kort omdat Goldberg een nieuwe deal heeft getekend met WWE, en een rematch voor Lesnar lijkt dus al in de maak.

Verder stonden er tijdens Survivor Series maar liefst drie traditionele Survivor Series elimination matches op het programma. De avond begon met de vrouwen. Uiteindelijk was het Team RAW dat de overhand kreeg, met Charlotte en Bayley als survivors. Ook bij de tag teams wist RAW met de winst aan de haal te gaan. Cesaro en Sheamus wisten The Usos als laatste te pinnen.

Het co-main event was de 5-on-5 traditional Survivor Series elimination match bij de mannen. Het hoogtepunt van de match kwam toen Dean Ambrose (SmackDown Live) samen met zijn voormalige Shield-broers Roman Reigns en Seth Rollins een Shield bomb uitvoerde op AJ Styles. Uiteindelijk was het Bray Wyatt die samen met Randy Orton de overhand wist te krijgen, en na een Sister Abigail op Reigns de overwinning voor SmackDown Live veilig kon stellen.  

Alle uitslagen van Survivor Series:

  • Intercontinental Championship Match: The Miz (c) verslaat Sami Zayn
  • Cruiserweight Title Match: Brian Kendrick (c) verslaat Kalisto via DQ
  • 5-on-5 women’s Survivor Series elimination match: Team RAW verslaat Team SmackDown Live
  • 10–on–10 traditional Survivor Series tag team elimination match: Team RAW verslaat Team SmackDown Live
  • 5-on-5 men’s Survivor Series elimination match: Team SmackDown Live verslaat Team RAW
  • Goldberg verslaat Brock Lesnar

Foto: © 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved

Ook leuk om te lezen