Garcia bijna perfect tegen Milwaukee

Door

St. Louis Cardinals pitcher Jaime Garcia had zo’n goede fastball fastball gisteren dat teamgenoot Ryan Theriot zei dat hij ieder team had kunnen verslaan met enkel maar die pitch. Garcia gooide een perfect game tot in de achtste inning en liet in de wedstrijd maar twee hits toe.

Hij domineerde de Milwaukee Brewers met al zijn pitches en de Cardinals wonnen met 6-0.

,,Dit is zeker één van de beste dagen van mijn korte carrière,” zei Garcia. ,,Het was erg leuk om hier te zijn vandaag.” Garcia moest een walk toestaan met één man uit in de achtste inning. Op de volgende pitch sloeg Brewers shortstop Yuniesky Betancourt een single naar links om de no-hitter te eindigen.

,,Het viel me op dat er niemand tegen me praatte in de zesde en zevende inning, maar ik wist het de hele tijd,” zei Garcia. ,,Ik wist dat ik bezig was aan een perfect game en het is echt moeilijk om er niet aan te denken.”

Cardinals eerste honkman Albert Pujols had een single, sacrifice fly en drie RBI’s, die het een goede pitcher zeer moeilijk hebben gemaakt voor de tweede wedstrijd op rij.

Randy Wolf begon aan de wedstrijd met een 0.65 ERA in zijn vorige vier wedstrijden maar moest zes runs toelaten in vijf innings en gooide zelfs drie batters aan.

Leftfielder Matt Holliday verlengde zijn hitting streak naar 12 wedstrijden, Colby Rasmus had een RBI en scoorde op Pujols zijn sacrifice fly. Yadier Molina sloeg een home run in de vierde inning, zijn tweede van het seizoen.

Foto: www.chrisoleary.com

 

Ook leuk om te lezen