Funniest Videos: Jaaroverzicht

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. Deze week een speciale editie, want het is alweer de laatste van 2013. We hebben daarom tien video’s geselecteerd en jullie bepalen welke video het leukste is. Volgend jaar zijn we weer terug met een nieuwe reeks, alvast een fijne jaarwisseling!

1) Iemand een high five?
De New England Patriots deden afgelopen week weer goede zaken in de NFL. Alleen een probleem, hoe geliefd is Tom Brady eigenlijk binnen de ploeg? Voor de tweede keer dit seizoen wil niemand de superster een high five geven.

2) Detroit Pistons Mascotte vs. de Brooklyn Nets
De spelers van de Brooklyn Nets hadden het de afgelopen week gemunt op de mascotte van de Detroit Pistons. De arme man in het pak moest het vergelden met ‘rake klappen’, maar nam ook wraak op de spelers.

3) Ron Burgandy interviewt Peyton Manning
Als je Anchorman kent, dan ken je ook Ron Burgandy (gespeeld door Will Ferrell). Onlangs was Burgandy als gast te zien op ESPN, waarin hij Denver Broncos-quarterback Peyton Manning interviewde. Het hele interview met Manning kun je hier bekijken.

4) De handstand ‘videobomb’ van Dwyane Wade
Chris Bosh begon met het lastigvallen van zijn teamgenoten tijdens interviews, ook wel ‘videobombing’ genoemd. Afgelopen week zorgde echter Dwyane Wade voor de meest originele videobomb tot nu toe.

5) Dance battle tussen Detroit Pistons fan en portier
Bij elke wedstrijd in de NBA heb je tijdens time-outs de zogenaamde kiss cams of dance cams. In Detroit hebben ze al jaren een dansende portier die zijn kunsten laat zien. Afgelopen week stond hij niet in de spotlights, maar een Pistons-fan. Een dance-battle om niet snel te vergeten.

6) LeBron bespringt een fan
Het zou je maar gebeuren, je schiet een bal vanaf de middenlijn raak, wint 75.000 euro en de beste basketballer van de wereld springt op je nek. Het overkwam de 50-jarige Michael Drysch. LeBron was blij, alleen zal Michael nog wel last hebben van zijn rug.

7) Harlem shake Miami Heat
Begin 2013 was de Harlem Shake wereldwijd trending. Ook de spelers van de Miami Heat deden er aan mee en maakte deze hilarische video.

8) Scheidsrechter vs. Ball Boy
“Don’t mess with the referee”. Scheidsrechter Joey Crawford krijgt het aan de stok met de ballenjongen die niet goed kan dweilen.

9) Deze fan geniet van zijn popcorn
Je kijkt naar een college football game, het regent en je hebt nog een beetje popcorn. Voor deze man was het de uitgelezen kans om het snel op te eten en dan maakt het hem niet uit hoe hij er uit ziet.

10) NBA-Fan druk bezig met neus
Je komt prime time op nationale TV en wat doe je dan als fan……in je neus peuteren. Deze fan deed het express, of toch niet?

Stem op de grappigste video van 2013!

Is jou zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen