Flacco wil snel duidelijkheid van Ravens

Door

Joe Flacco, quarterback van de Baltimore Ravens, ligt nog onder contract tot in het seizoen 2012-2013 maar is toch al aan de toekomst aan het denken. Hij hoopt dat de Ravens die visie delen. Flacco heeft zijn ongenoegen geuit over het feit dat hij nog geen contractverlenging heeft gekregen toen hij op een benefiet sprak met de media.

,,Ik denk dat je na drie jaar wel een beslissing kan maken of je me als startende quarterback wil houden of niet,” zei Flacco tegen de Baltimore Sun; ,,Ik hoop dat ze me laten doen wat ik wil doen, en dat is hier blijven. Ik wil hier uiteraard blijven. Ik wil dat ze zo vlug mogelijk een stap zetten.”

In amper drie jaar werd Flacco al de leider aller tijden in touchdownpassen, passing yards, gelukte passen en geprobeerde passen voor de Baltimore Ravens.

,,Ik denk dat ik mezelf al heb bewezen,” zei de quarterback. ,,Als geen vertrouwen hebt in wie ik ben, weet ik niet wat een jaar zal uitmaken.” Flacco wil geen problemen maken rond zijn contract, maar zou toch liever hebben dat het zo vlug mogelijk wordt geregeld.

,,Ideaal voor mij zou zijn mocht het zo vlug mogelijk gebeuren. Ik denk dat ik het wel verdien,” aldus Flacco. ,,Als je niet denkt dat ik de quarterback zou moeten zijn voor de komende tien jaar, wat maakt een jaar dan uit. Ik weet niet wat er aan de hand is, we zullen moeten zien hoe het verloopt.”

Foto: pardonmybias.com

Ook leuk om te lezen