‘Dwight Howard naar Houston Rockets’

Door

San Antonio Spurs v Los Angeles Lakers - Game Four

Veel mensen hielden toch nog rekening met 10 juli als de datum van het verlossende woord, maar Dwight Howard besloot anders. Uiteenlopende bronnen melden dat Howard namelijk naar de Houston Rockets gaat. Hij zal daar naar verluidt niet voor een maximaal contract gaan spelen, maar voor ‘slechts’ een slordige 20 miljoen dollar per seizoen. De agent van Howard heeft overigens nog niets officieel bevestigd.

 

 

De verliezers

Eerder vandaag werd al duidelijk dat Warriors, Hawks en Mavericks uit de running waren voor zijn diensten. Daarna het nieuws dat de Lakers toch aan het kijken waren naar een aantrekkelijke sign-and-trade. Het lijkt allemaal tevergeefs te zijn geweest. Howard ziet in de Rockets de ultieme titelkandidaat. Hij is er klaar voor en heeft de lessen van Kobe Bryant, die hem wilde gaan leren om kampioen te worden, duidelijk niet nodig.

Zekerheid?

Bij mijnheer Howard is nooit iets zeker, dus we zullen het officiële statement nog even af moeten wachten. Feit is wel dat als dit waar is er weer meer beweging komt in de free agency markt. Een hoop teams en ook spelers waren deze beslissing aan het afwachten alvorens verder te gaan met onderhandelingen. Tevens is interessant wat de reactie van de Lakers, en van Kobe Bryant in het bijzonder, zal zijn.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Jeroen 10 jaar ago

    Vlotte reactie! D12 naar Houston.. Wat een verhaal, nu al.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen