College Football Gameday 8: de beste match-ups

Door

College Football Gameday nummer 8: de beste match-ups | Sport AmerikaVorige week gebeurde er, ondanks de lage verwachtingen, genoeg spannends. Deze week staan er ook weer genoeg seizoensbepalende match-ups op het programma, zo halverwege het seizoen wordt het voor sommige teams namelijk erop of eronder. Zoals ondertussen een goede traditie, beschrijft Sport Amerika de wedstrijden die je niet moet missen.

#7 South Carolina – #2 Florida South Carolina verloor vorige week haar zwaarbevochten #3-ranking, en krijgt het ook deze week lastig. De Gators zijn bezig met een sterk seizoen en kunnen het de Gamecocks erg moeilijk maken, al krijgen ze wel met een defense te maken die, op vorige week na, dit jaar zeer sterk voor de dag komt.

#6 LSU – #18 Texas A&M: Net als vorige week zullen bij de Aggies de ogen met name gericht zijn op quarterback Johnny Manziel. De QB is een zegen voor Texas A&M, maar de vraag is hoe deze afhankelijkheid van één speler uitpakt tegen de sterke defense van LSU.

#4 Kansas State – #13 West Virginia: Zoals Manziel de hoop in bange tijden is voor de Aggies, zo is Geno Smith West Virginia’s rots in de branding. De QB is bezig aan een ijzersterk seizoen, maar oogde vorige week zeer gefrustreerd, toen de Mountaineers haar nationale titelkansen als sneeuw voor de zon zagen verdwijnen. Deze week kunnen ze hetzelfde veroorzaken bij Kansas State, dus zijn wij benieuwd.

Michigan – Michigan State: Beide teams uit Michigan zagen er pre-season erg goed uit, maar zijn ondertussen in aanraking gekomen met de harde realiteit. De Wolverines wonnen afgelopen zes confrontaties, maar aangezien beide teams gebrand zijn hun slechte seizoen te keren kan vrijwel alles gebeuren.

Minnesota – Wisconsin: Nog een Big Ten match-up die het kijken waard is, met name voor de fans van college tradities. De twee scholen spelen namelijk om ‘Paul Bunyan’s Axe’, het symbool van een van de meest langlopende Football-rivaliteiten in het land.

Voor de College Football-fan staat er dus weer genoeg noemenswaardigs op het programma. Sport Amerika wenst je een geslaagde College Gameday toe!

Ook leuk om te lezen