Cleveland wint, maar verliest Hoyer

De Cleveland Browns hebben alweer de derde zege op rij geboekt. In eigen stadion was de ploeg te sterk voor de Buffalo Bills. Er was echter ook slecht nieuws: quarterback Brian Hoyer raakte naar het zich laat aanzien ernstig geblesseerd aan zijn knie. Gevreesd wordt dat de revelatie van de afgelopen weken een gescheurde knieband heeft en dus lang uitgeschakeld zal zijn. Ook Bills QB EJ Manuel raakte geblesseerd aan zijn knie in een wedstrijd die op en neer golfde.

Snelle start
De Bills schoten via een touchdown van Fred Jackson (53 yards, twee touchdowns) en een fieldgoal uit de startblokken en namen zo een 10-0 voorsprong. Nadat Hoyer geblesseerd was geraakt duurde het even voordat backup Brandon Weeden en de Browns op stoom raakten. Na een fieldgoal was het good old Willis McGahee (72 yards en een touchdown) die zijn ploeg op sleeptouw nam. Browns punt returner Travis Benjamin stal daarna de show met een 79 yard punt return voor een touchdown en bracht de ruststand op 10-17.

Manuel out
Bills running back CJ Spiller -die speelde met een lichte enkelblessure en in de eerste helft nauwelijks in het spel voorkwam- liet aan het begin van de tweede helft zien nog altijd explosief te zijn: met een 54 yard touchdown run trok hij de stand gelijk. Na Hoyer raakte ook EJ Manuel geblesseerd aan zijn rechterknie bij een running play. De quarterback rende voor een first down, werd hard getackeld en moest het veld verlaten. Jeff Tuel nam het van hem over en kort later scoorde Fred Jackson zijn tweede touchdown van de avond en zette daarmee de Bills op een 24-17 voorsprong.

Slotakkoord Weeden
De Browns deden er vervolgens niet lang over om gelijk te komen na een lange touchdown pass van Weeden (197 yards en een touchdown) naar Gordon en namen kort later de voorsprong weer over na wee fieldgoals: 24-30. Met Tuel als quarterback konden de Bills offensief niet veel meer klaarspelen en het wachten was op een fout van de onervaren aanvalsleider. Die kwam toen de Bills met nog minder dan twee minuten op de klok een touchdown moesten scoren om de wedstrijd nog te kunnen winnen. Tuel gooide echter een interception die door T.J. Ward werd omgezet in zes punten. Na het extra punt kwam zo de eindstand op het bord: 24-37.