Bryan droomt van match met Lesnar, Wanneer is Orton terug?

Door

WM30_04062014jg_3026Daniel Bryan droomt van een match met WWE World Heavyweight Champion Brock Lesnar. Dat vertelde hij aan MTV UK.

De match tussen ‘The Beard’ en ‘The Beast’ stond op de planning voor SummerSlam 2014. Vanwege de nekoperatie van Bryan in mei vorig jaar, en het lange revalidatieproces kon Daniel echter niet in actie komen tijdens de grootste WWE-show van de zomer.

Bryan werd in Los Angeles vervangen door John Cena, die nog steeds slapeloze nachten heeft na de slooppartij die plaatsvond in het Staples Center.

Rusev in Royal Rumble Match | Christian zet punt achter carrière

Wanneer is Orton terug?
Randy Orton keert op 17 januari tijdens WWE Live in Abilene, Texas terug in de ring, na een korte afwezigheid vanwege een neusoperatie. De verwachting is dat Orton op maandag 19 januari bij Monday Night Raw in Dallas op televisie terugkeert.

‘The Viper’ was de afgelopen drie maanden niet te zien tijdens de WWE tv-uitzendingen vanwege de opnames van de film The Condemned 2.

Eind december kwam de voormalige WWE World Heavyweight Champion wel in actie tijdens een aantal WWE Live events in de regio New York.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen