Brock Lesnar terug in WWE

Door

Brock Lesnar F5 (Punk)Brock Lesnar keerde tijdens Monday Night RAW terug in WWE. Ook liet zijn ‘agent’ Paul Heyman weten dat Lesnar het wil opnemen tegen de WWE World Heavyweight Champion. De laatste keer dat Lesnar in een WWE ring stond was op 18 augustus tijdens SummerSlam, hij versloeg hij CM Punk in een epische ‘No Disqualification Match’.

Brock Lesnar is een performer uit de buitencategorie en een ‘freak of nature’. Eén die niet alleen in WWE maar ook in de UFC naam maakte en titels won.

Na een succesvolle periode als NCAA-amateurworstelaar weet hij zonder enige moeite de overstap naar WWE te maken. Lesnar debuteerde op 18 maart 2002, de dag na WrestleMania X8. Samen met zijn ‘agent’ Paul Heyman liet hij een spoor van vernieling achter; Superstar na Superstar moest het onderspit delven tegen ‘The Next Big Thing’.

Binnen zes maanden was Brock Lesnar de jongste WWE Champion aller tijden. De dan 25-jarige Lesnar versloeg tijdens SummerSlam 2002 niemand minder dan The Rock. Een jaar na zijn WWE-debuut staat Lesnar in de main event van WrestleMania XIX, een ongeëvenaarde prestatie.

Lees ook:

© 2013 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen