Broncos vertrouwen op Tebow

Door

Denver Broncos quarterback Tim Tebow zegt dat hij gelooft dat het regime van John Elway even hard in hem gelooft als voormalig coach Josh McDaniels, die werd ontslaan net voor Tebow zijn eerste start mocht maken als rookie. ,,Ik geloof in hem en zij geloven in mij,” zei Tebow.

Tebow keerde terug uit Florida dit weekend en zal het merendeel van de tijd al trainend doorbrengen met teamgenoten als wide receivers Brandon Lloyd en Jabar Gaffney.

Elway zei dat hij een fan was is van Tebow, want als hij het goed doet kunnen ze sneller herstellen van hun slechte seizoen dat op 4-12 eindigde. Tebow was leider met 6 rushing touchdowns vorig seizoen en Elway zegt dat zijn mobiliteit uniek is.

,,Als John Elway positieve dingen zegt over mij is dat fantastisch,” zei de quarterback. ,,Hij speelde het spel op de hoogst mogelijke moeilijkheidsgraad en ik ben enthousiast omdat hij me veel zal kunnen bijbrengen.”

Elway zei ook dat Tebow zijn gooibeweging perfect moet maken, zijn accuraatheid moet verbeteren en moet aantonen dat hij vanuit de pocket kan winnen. Anders zal een Super Bowl winnen nog moeilijker worden. Hij is zeker dat Tebow dat punt zal kunnen bereiken, maar kan er geen datum op plaatsen.

Tebow zal voor de startersplaats strijden met veteranen Kyle Orton en Brady Quinn. Tebow’s talent was de reden waarom de Broncos al hun keuzes in de draft hebben gebruikt om hun defense wat op te krikken.

Foto: www.rotoinfo.com

 

Ook leuk om te lezen