Britt probeert te vluchten voor politie

Door

Tennessee Titans wide receiver Kenny Britt staat terecht voor drie misdrijven nadat hij werd achtervolgd door een politievoertuig. Britt werd aangeklaagd met het ontlopen van een agent in functie, liegen tegen een agent in functie en obstructie van het gerecht.

De politie zegt dat het incident zich voordeed op dinsdagmiddag toen Britt 71 mijl per uur reed in een 50 mijlzone. Toen een agent hem aan de kant wilde halen versnelde Britt en verdween tussen het verkeer. Britt en zijn passagier, Jerel Lord, werden later gezien toen ze aan het weg wandelen waren van de geparkeerde wagen en werden ondervraagd door de politie.

Lord, die wilde weglopen net voor de politie hem zou ondervragen, staat ook terecht voor drie misdrijven, waaronder het in bezit hebben van marihuana. Britt gaf toe dat hij eigenaar is van de Porsche maar zei dat hij er zeker niet mee aan het rijden was op het moment van de overtreding.

De twee mannen werden vrijgelaten maar zullen voor de rechter moeten verschijnen, al is er nog geen datum vastgesteld.

Het is niet de eerste maal dat Britt in aanraking komt met het gerecht. In januari 2010 werd hij gearresteerd omdat hij drie openstaande verkeersbonnen niet had betaald. In oktober werd hij ook ondervraagd omdat hij te maken had met een vechtpartij in Nashville.

Vorig seizoen ving de receiver negen touchdownpassen en had in totaal meer dan 775 receiving yards voor de Titans, al al miste hij wel 4 wedstrijden door een blessure.

Foto: helmet2helmet.net

Ook leuk om te lezen