Bill Goldberg loopt schouderblessure op

Door

 

survivorseries_1280x1024Een van de grootste evenementen binnen de WWE staat aankomende zondag op het programma: Survivor Series. Survivor Series is naast Wrestlemania de langstlopende Pay Per View in WWE geschiedenis. Dit jaar bestaat de main event uit een rematch van Wrestlemania 20, Brock Lesnar vs Goldberg. Echter heeft Goldberg een schouder blessure opgelopen.

Goldberg heeft afgelopen week een interview gehad met NBC Sports, waarin hij meldt dat hij een schouder blessure heeft opgelopen afgelopen maandag op Monday Night Raw. Het moment dat het gebeurde kan je hieronder bekijken.

Goldberg zijn laatste match

De 49-jarige superstar vertelt ook andere interessante dingen tijdens zijn interview met NBC. Goldberg zegt dat zijn match tegen Lesnar waarschijnlijk ook zijn laatste ooit zal zijn. Zijn lichaam voelt, volgens hemzelf, vreselijk. Gelukkig verzekert hij ons wel dat hij aankomende zondag klaar is om weer te laten zien waartoe hij in staat is.

The Myth had echter wel gehoopt op meer voorbereidingstijd. Hij wil namelijk de fans geven wat hij hen ook twaalf jaar geleden gegeven heeft. Daarom is hij ook zo bang dat hij dat niet meer kan aankomende zondag. Dat hij zo bang is bewijst mij alleen maar dat hij de fans echt waar voor hun geld wilt geven.

Goldberg vs Lesnar is net zoals Ziggler vs The Miz voor de Intercontinental Championship en Team RAW vs Team Smackdown Live, zondag te bekijken via de WWE Network.

© 2016 WWE, Inc. All Rights Reserved.

 

Ook leuk om te lezen